Aanleggen van een tennisbaan in een overdekte omgeving?

Heeft u een grote loods ter beschikking? Of bent u voorzitter van de tennisvereniging? En wilt u een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook voor uitstekend advies over het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Zoekt u naar winddoeken van topkwaliteit? Dan moet u zeker eens aankloppen bij een gespecialiseerd bedrijf. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken. Wist u dat de specialist uitsluitend werkt met door de KNLTB goedgekeurde baanoplagen?  

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van tennisbanen? Gevonden! Maar wist u dat zij nog veel meer te bieden hebben? Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Author: