Bespreek uw wensen met de onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u ontevreden over uw huidige pensioenverzekeraar? Zoekt u iemand die de pensioentaal van de mensen spreekt? Of wilt u een nieuwe collectieve pensioenregeling opzetten? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelt. In alle gevallen kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. U bepaalt voor welke diensten u deze specialist inschakelt. Vraag een gratis intakegesprek aan en bespreek uw wensen. Op basis daarvan wordt er een offerte voor u gemaakt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Of u nu pensioenadvies, pensioenbeheer of pensioencommunicatie wenst, de specialist staat voor u klaar.

Een onafhankelijk pensioenadviseur met duidelijke communicatie

U heeft besloten dat u de complete pensioenregeling van werknemers uit te besteden aan een professional. Helaas is de communicatie van zo’n adviseur doorgaans lastig te begrijpen. Dit is niet het geval als u PHB Financieel Adviseurs inschakelt. Hier is elk verhaal over pensioen te begrijpen! Dit bedrijf brengt het verhaal zodat het voor iedereen benaderbaar is. Dat is de kunst van pensioencommunicatie, vindt deze specialist. U als werkgever, bent verantwoordelijk voor de pensioencommunicatie tegenover werknemers. PHB Financieel Adviseurs geeft u de kennis die u nodig heeft. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om deze specialist in te schakelen om uw werknemers te informeren over de regeling die u voor uw personeel heeft getroffen.

Een onafhankelijk pensioenadviseur waarbij kleinschaligheid de kracht is

Zoals u misschien al weet, is PHB Financieel Adviseurs is kleinschalig en efficiënt. Iedere cliënt wordt persoonlijk behandeld, waardoor u de aandacht krijgt die u verdient. Er wordt gestreefd naar een serviceniveau waar cliënten graag over napraten. Deze kleinschalige specialist is een financieel vertrouwenspersoon die u leert kennen en die voor u zorgt. Of u nu op zoek bent naar een pensioenadviseur of uw complete pensioenbeheer uit handen wilt geven, u zit bij PHB Financieel Adviseurs altijd goed. Voor meer informatie of een overzicht van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dit bedrijf.

Author: