Chemisch resistent glas zoals borosilicaatglas vindt u bij de specialist

In sommige sectoren is er veel nood aan producten vervaardigd uit hittebestendig glas. Werkt u in een van deze sectoren? Dan is Jaap de Graaf Glasblazerij uit Nuenen uw partner. Deze specialist vervaardigt producten uit borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvol glas dat chemisch resistent en UV-doorlatend is. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt. Wilt u graag een glazen meubel of sierstuk? Dat wordt met soda-lime glas gemaakt. Deze glassoort wordt ook gebruikt om gloeilampen te maken. Alle glasbewerkingen worden uitgevoerd in een nieuw machinepark, waarbij u ervan mag uit gaan dat alle producten op een kwaliteitsvolle manier gemaakt worden.

Technisch glas, zoals borosilicaatglas en kwartglas, bij een gespecialiseerde glasblazer

Omdat glas veel verschillende toepassing heeft, waaronder technische toepassingen, wordt het in een berde waaier van sectoren gebruikt. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor uw glaswerken is het wel handig dat u een partner heeft, die in staat is om al uw glasbenodigdheden te produceren. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken. 

Glasbedrijf voor uw hoogwaardig borosilicaatglas en toepassingen

Er bestaan heel wat strenge eisen waaraan glas moet voldoen voordat het mag worden gebruikt in bepaalde omgevingen zoals laboratoria. Het moet hittebestendig zijn, chemisch resistent zijn en een grote mechanische sterkte hebben. Er is maar een glassoort dat geschikt is voor technisch glaswerk, zoals spiralen en koelers, en dat is borosilicaatglas. Wanneer u glas voor gebruik in laboratoria wilt, rekent u dan ook op de kwaliteit en vakmanschap van een professional. Kies daarom voor al uw glasproducten voor de service van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken en produceren van glasproducten. Alle producten worden steeds op maat van uw bedrijf gemaakt en zorgen voor een kwaliteit die jarenlang meegaat.

Author: