Dit is de unieke werkwijze van een gespecialiseerde truckwash

Bent u vrachtwagenchauffeur, dan is de kans groot dat u regelmatig langsgaat bij een truckwash om uw vrachtwagen er weer als nieuw uit te laten zien. Een echte aanrader hiervoor is het bedrijf Truckwash 1. Elke dag staan ervaren medewerkers klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Nadat u er een lange rit op heeft zitten is de kans groot dat de binnenkant van uw vrachtwagen vies is geworden. Laden, lossen en een lange dag op de weg, dat doet wat met een vrachtwagen. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Wist u dat een truckwash geschikt is voor meer dan alleen vrachtwagens? Zo is het ook mogelijk om hier uw caravan, trailer of camper te laten wassen. Ideaal na een vakantie met uw caravan in de modderige bossen. Uw voertuig wordt er behoorlijk vies van. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Author: