Droogloopmat op maat: keuze uit vele soorten

Het vinden van een passende droogloopmat op maat is een hele uitdaging. U wilt immers wel een entreemat die vuil en vocht buiten houdt. Daarbij is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar een droogloopmat op maat die passend is bij uw interieur. U heeft de keuze uit diverse soorten matten bij V&S Plus en hier kan men zelfs een droogloopmat geheel op maat vervaardigen. De entreematten zijn geschikt voor zowel klein, gemiddeld, groot als extreem loopverkeer. Wilt u er zeker van zijn dat het vuil en vocht niet mee naar binnen wordt genomen? Kies dan voor de combinatie van een binnen- en buiten mat.

Houd vuil en vocht buiten de deur met een droogloopmat op maat

Iedereen wilt natuurlijk vuil en vocht buiten een winkel of bedrijfspand houden. Het is mogelijk dat dit niet lukt met uw huidige entreemat. Dan is het verstandig om te kiezen voor een droogmat op maat van V&S Plus. Door het gebruik van een goede mat, voorkomt u dat viezigheid uw gebouw binnenkomt. Hierdoor zal de vloer minder snel gaan slijten en niet geheel onbelangrijk: er hoeft minder vaak schoongemaakt te worden. Een droogloopmat is geschikt voor al het loopverkeer en verkrijgbaar als losse matten of rollen, waardoor deze zeer breed toepasbaar is. Kies zelf een mooie kleur of laat uw bedrijfsnaam plaatsen op de mat. Een droogloopmat op maat, precies zoals u verwacht!

Minder slijtage aan uw vloer dankzij droogloopmat op maat

Een entreemat die u na enkele maanden moet vervangen vanwege slijtage? Weggegooid geld! Kies voor de droogloopmat van V&S Plus die geheel op maat vervaardigd kan worden. Ze staan er namelijk om bekend dat ze vuil en vocht gemakkelijk opnemen, waardoor het niet op de vloer terecht komt. Hierdoor vindt er minder slijtage plaats. Denkt u dat dit het enige voordeel is? Dat is het niet. Met een droogloopmat op maat hoeft u ook minder vaak schoon te maken. Zo hoeft u niet iedere dag opnieuw de viezigheid te schrobben. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Author: