Planet Ads
Image default
Electronica en Computers

Een afstandssensor zorgt voor de meest nauwkeurige metingen

Nauwkeurig meten is voor veel sectoren van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen of renoveren van een woning. Het zou niet fijn zijn als blijkt dat de muren van een nieuwbouwhuis niet op elkaar aansluiten of als de plaatsing van een dakkapel niet gaat zoals gepland omdat er bij het meten fouten worden gemaakt. Met een nauwkeurige afstandssensor voorkomt u dit soort problemen. Deze bepaalt indien nodig tot op de millimeter nauwkeurig waar er geboord, gezaagd of gemetseld moet worden. Zo verloopt een bouwproject of renovatie natuurlijk ook een stuk sneller en daarmee worden kosten bespaard.

Snel duidelijkheid over de juiste afstanden

Als u op een bouwterrein staat dan vraagt u zich wellicht af hoe de bouwvakkers weten waar een heipaal de grond in moet of waar precies de fundering moet komen. Hiervoor worden uiteraard bouwtekeningen gebruikt. Maar dan nog moeten deze juist worden geïnterpreteerd en vertaald naar de daadwerkelijke locatie. Hierbij kan een afstandssensor goed van pas komen. Het is immers geen doen om met een meetlint aan de slag te gaan en piketpaaltjes te plaatsen. Zo ging dat vroeger wellicht, maar vandaag de dag kan er gelukkig een beroep worden gedaan op moderne technologie. De sensor geeft zeer nauwkeurig de gewenste locaties aan zodat er snel kan worden doorgewerkt.

Wie maakt deze onmisbare sensoren?

In het Belgische Walem vindt u het bedrijf DIS Sensors. Zij maken afstandssensoren voor verschillende toepassingen. Voor een klant kan uiteraard maatwerk worden geleverd zodat de sensor precies die metingen doet die gewenst zijn. U vindt meer informatie over de verschillende diensten en toepassingsmogelijkheden op de website. Via het contactformulier kunt u desgewenst direct een offerte op maat aanvragen. Deze is uiteraard vrijblijvend. Aan de hand van de prijsopgave bepaalt u zelf of u opdracht geeft om de order uit te voeren en uit te leveren.

 

https://dis-sensors.com/be-nl/

Gerelateerde artikelen

iPhone 4 reparatie

Alarmsysteem laten installeren? Ontdek dan snel www.alarmsysteem-alarminstallatie.be!