Planet Ads
Image default
Particuliere dienstverlening

Een kledingwinkel met oog voor kwaliteit nabij Waasmunster

Ben je van plan een dagje te gaan shoppen met vriendinnen in Oost-Vlaanderen? Dan is Authentics in Hamme zeker een aanrader! Deze kledingwinkel in de buurt van Waasmunster heeft een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle kledij. Zo hebben ze allerlei topmerken zoals Ilse Jacobsen, Liv The Label, Closed en Just Eve. Hun assortiment beschikt echt over alles wat je nodig hebt: je kan er broeken, sweaters, blazers en allerlei andere boven- en onderstukken kopen. Ze hebben ook prachtige kleedjes zoals die van Les Bo-hemiennes. Daarnaast verkopen ze ook allerlei accessoires zoals hoeden, schoenen, juwelen en handtassen. Je kan er dus perfect shoppen als je op zoek bent naar een complete, stijlvolle look. Zoek je nog inspiratie? Bekijk dan zeker eens hun herfstlooks die ze momenteel aanraden!

Geniet van topservice

Wanneer je gaat shoppen in deze kledingwinkel nabij Waasmunster, merk je direct dat het personeel heel begaan is met hun klanten. Ze zijn altijd bereid om mensen te helpen en advies te geven. Aangezien het soms wat druk is, hebben ze echter niet al te veel tijd om uitgebreid advies te geven. Net daarom bieden ze ook de mogelijkheid om een afspraak te maken. Op die manier kan je naar hartenlust shoppen en advies vragen. Hoewel je in principe enkel maandag op afspraak kan komen, mag je hen altijd een mailtje sturen. Als ze een gaatje vinden in hun agenda, helpen ze jou graag.

Ontdek hun assortiment online

Ben je niet van Oost-Vlaanderen en wil je niet helemaal naar Hamme reizen? Deze kledingwinkel nabij Waasmunster heeft ook haar eigen webshop! Je kan dus makkelijk jouw favoriete kleding bestellen zonder dat je helemaal tot bij hen moet komen. Jouw producten worden de dag na de bestelling al opgestuurd! Je kan natuurlijk ook al eens hun assortiment online opzoeken en nadien nog steeds langsgaan bij hun winkel.

https://www.authentics-hamme.be/nl

Gerelateerde artikelen

Deze expert voorziet uw Vaillant installatie van een grondig onderhoud

Bestel je verf online bij deze specialist nabij Geel

Haal een lade indeling die weer structuur in je huis brengt