Een overzichtelijk platform voor loonverwerking

Natuurlijk wilt u uw loonverwerking zo overzichtelijk mogelijk houden. Schakel daarom de specialisten in van EB Portaal. U ontvang een overzichtelijk geheel, waarin u gemakkelijk verlofadministratie, salaris- en verzuimadministratie van uw personeel kunt bekijken. U ziet eenvoudig welke werknemers waar, wanneer en om welke redenen vrij waren. Ziek- en herstel meldingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de arbodienst en verzuimverzekeraar. En dat is voor uw loonverwerking wel zo fijn. Wilt u graag meer informatie over dit platform? Of heeft u overige vragen die u graag kenbaar wilt maken? Neem gerust contact op met het team van EB Portaal, die u graag meer vertelt over de mogelijkheden.

Uw loonverwerking is bij de specialist in goede handen

Door te kiezen voor salaris- en verzuimadministratie bij EB Portaal weet u zeker dat u een specialist inschakelt. Zodra uw organisatie groeit, is dit een weloverwogen keuze. Te allen tijde bent u ervan verzekerd dat er een correcte loonverwerking plaatsvindt en onmiddellijke doorvermelding van personeelsmutaties aan derden, zoals de belastingdienst, verzekeraars, accountants, de arbodienst en (bedrijfs)pensioenfondsen. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten verkleind en behoudt u altijd controle en overzicht. Van loonaangifte tot aan verzuimoverzichten en van verlofrapportage tot aan jaaropgaven. Dit en meer is hetgeen dat u kunt verwachten van die dienstverlening van EB Portaal.

Uw salarisstroken blijven overzichtelijk met loonverwerking

Een gezond bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Correcte bedrijfsadministratie is er een van. Zijn bijvoorbeeld uw salarisstroken nog overzichtelijk, zodat de juiste loonverwerking plaats kan vinden? Wilt u dat individuele en gezamenlijke salarisstroken naadloos aansluiten op uw jaarstukken? Schakel daarvoor het team van EB Portaalin. De stroken specificeert dit bedrijf helder en overzichtelijk in een papieren of digitale vorm. Salarisuitbetalingen worden aangeleverd in een SEPA-bestand, zodat u deze simpel kunt importeren in uw telebankierprogramma. En periodieke journaalposten zijn voorzien van uw eigen grootboekrekeningnummers. Door te kiezen voor EB Portaal kiest u voor één loket, die u op alle vlakken ondersteund.

Author: