Planet Ads
Image default
Fotografie

Fotograaf nodig in noord-oost Nederland?

Vaak komt het wellicht niet voor, dat u een fotograaf nodig heeft in het noorden of oosten van Nederland. Als het dan wel een keer voorkomt wordt het lastig. Een fotograaf vanuit België naar boven laten rijden is een kostbare aangelegenheid, maar wat moet je als je in dat gebied geen fotografen kent? Wellicht is het dan eens een idee om u te oriënteren op de site van STUDIOVHF.

 

Fotograaf Zwolle

STUDIOVHF in het landelijk gebied bij Zwolle is een veelzijdig fotografisch dienstverlener voor de zakelijke markt. Er werken twee fotografen en een stagiar(e) aan een grote verscheidenheid aan opdrachten in diverse sectoren. We vatten dat samen in de disciplines reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, redactionele fotografie en bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is een algemene noemer waarbij de fotografie een rol speelt in de algehele presentatuie van het bedrijf. Dit kunnen grote internationaal opererende multinationals zijn maar ook eenmanszaken of Z(Z)P-ers. Denk hierbij aan een zakelijk portret van de directie en profielfoto’s van de medewerkers, maar ook een industrieel productieproces, foto’s van het in- en exterieur van het pand, een installatie bij een klant of de logistiek.

Reclamefotografie

Onder reclamefotografie verstaan we conceptmatig fotografisch beeld dat op zichzelf staand al aan de communicatie doelsteling van de opdrachtgever moet voldoen. Het is veelal ge-ensceneerd beeld op locatie of in de fotostudio te Zwolle. Er wordt in een team gewerkt met modellen, stylistes en rekwisieten conform het moodboard van de opdrachtgever.

Interieurfotografie

Ook op locatie werkt fotograaf Vincent Hartman aan het in beeld brengen van interieurs, architectuur en vastgoed. Opdrachtgevers zijn hier interieurbouwers, toeleveranciers van de bouw, architecten en vastgoedontwikkelaars. Interieurfotografie is een specialisme dat door weinig fotobedrijven met enige regelmaat wordt bedreven. De fotograaf wordt dan ook ver buiten de regio Zwolle ingezet.

Redactionele fotografie

Ter ondersteuning van artikelen in vakbladen, magazines en kranten. De fotografische disciplines worden hier nog verder uitgebreid met sportfotografie, landschaps fotografie, stads en dorpsgezichten, fotografie tijdens interviews en het zogenaamd redactioneel portret.

Fotostudio Zwolle

De studio van STUDIOVHF bij Zwolle is de ideale plek voor high-end productfotografie, portetfotografie en kledingfotografie. De studio heeft een vaste rondwand voor de grotere producten en het fotograferen van modellen ten voeten uit. Voor kleine producten is er een opnametafel. In een aparte ruimte kunnen de stylistes werken aan de haar styling en visagie van de modellen en kan er omgekleed worden.  Ook menig glamourportret en karakterportret zijn er in deze studio gemaakt.

Wij nodigen u uit om het fotowerk op de site(s) te bekijken en horen graag van u!

 

 

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie