Goede boormachines voor het plaatsen van een groutanker

Een groutanker is een cilinder gevuld met grond, waarin een stalen pin is verankerd. Dit zorgt voor een goede verbinding tussen de grond en het groutanker. Om zo’n goede verbinding te krijgen, moet een groutanker geplaatst worden met een goede boormachine. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Een groutanker moet stevig geplaatst worden. Anders gebeuren er ongelukken mee, zoals het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Op bijvoorbeeld een dam komt vaak veel druk te staan. Er kunnen dan ongelukken gebeuren. Daarom is het verankeren van een dam met een groutanker of groutkolom, de grote uitvoering hiervan, een goed idee. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Author: