Groot assortiment gevelbekleding met steenstrips

Gevelbekleding met steenstrips is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het vaste platen systeem of het Fugenleitensysteem. Isoklinker Nederland, importeur van thermosteen, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur. Dat lijkt u toch ook wel wat?

Besparen op uw stookkosten? Kies voor gevelbekleding met steenstrips!

Zijn uw stookkosten de laatste jaren opgelopen? Dan is het begrijpelijk dat u dit jaar niet teveel wilt betalen voor uw energie. Het kan dan ook heel verstandig zijn om uw woning te isoleren, bijvoorbeeld met een kwalitatief gevelisolatiesysteem met steenstrips. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Gevelbekleding met steenstrips biedt vele voordelen. Maar wat zijn die voordelen? Isoklinker Nederland, specialist in isoleren met gevelbekleding, legt het u graag uit. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.

Author: