Identificeer kansen met unieke business games

Wil je meer uit je werk halen? Beter werken als een team? Je werknemers écht motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Kies dan voor de business games van Eagle’s Flight. Tijdens deze games leren jij en je team omgaan met deadlines en stress, en je leert kansen te identificeren en deze te benutten. Welke game hier het best bij past? Dat is Expedition Outback. Tijdens deze interactieve business game ga je samen met je team op pad om informatie volledig te benutten om dit uiteindelijk om te zetten in kansen. Je moet ervoor zorgen dat jij en je team snel bepaalde keuzes maken en de gevolgen hiervan leren accepteren.

Avontuurlijke business games? Kies voor Expedition Outback

Met de business games van Eagle’s Flight zijn saaie trainingen en cursussen verleden tijd. Jij en je team betreden een andere wereld, die gedreven wordt door een spannend en avontuurlijk verhaal. Neem nu bijvoorbeeld de business game Expedition Outback. In deze game waan je je Australië, waarbij het jouw missie is om een uitgestrekt terrein te doorkruisen terwijl je rijkdom vergaart en activa verwerft, die je levert aan de Royal Expedition. Tijdens deze interactieve business game krijg je niet alleen te maken met natuurlijke vijanden uit de woestijn, maar ook met de klok die je scherp in de gaten moet houden.

Dit is wat je leert tijdens de interactieve business games

Leuk, dat spannende verhaal, maar wat levert het op? Dat is een terechte vraag. Tijdens de business games leren jij en je team verschillende vaardigheden die van een enorme toegevoegde waarde zijn op de werkvloer. Zo leer je tijdens de business game Expedition Outback onder andere kansen herkennen en ze op waarde schatten, efficiënter communiceren om doelgericht begrip te krijgen in je team en een WIN-instelling creëren waarmee je uit elke kans uitmuntende resultaten behaalt. Enthousiast geworden over deze business game en benieuwd naar meer? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende business games die jij en je team kunnen volgen bij Eagle’s Flight.

Author: