Planet Ads
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren inschakelen.

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau Bill incasseert ook voor een particulier. De meeste incassobureaus incasseren puur voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill niet op. Incasso opdrachten van particulieren zijn bij Bill ook welkom. Openstaande vorderingen van debiteuren door heel het land zijn welkom. Incassobureau Bill is actief binnen Nederland èn Vlaanderen. Een particuliere incasso opdracht wijkt af van een standaard incasso opdracht..Bij Bill is dit altijd maatwerk. Het incassobureau voor particulieren is dus Bill.

De incassoprocedure op zich bij een incassobureau voor particulieren

Eerst schrijven we, als incassobureau particulieren , de debiteur aan. Daarin staat wat en wanneer betaald moet worden. Eventueel kan een betalingsregeling getroffen worden met debiteur. Dit is een juiste oplossing voor iedereen. Naar de rechter gaan is tegenwoordig duur. Het griffierecht voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan voor rechtspersonen  maar is altijd nog zeer hoog. Om een dure procesgang te voorkomen kan via een betalingsregeling voldaan worden. Doel is altijd dat de vordering binnen zes maanden is betaald.

Een incasso opdracht indienen

De incassokosten conform de wet worden bij debiteur in rekening gebracht. Deze zijn doorgaans 15 procent van de hoofdsom. Maar die worden via een tabel berekend en worden lager naar gelang de hoofdsom hoger is. Er wordt tevens btw over de incassokosten gerekend omdat u als particuliere klant de btw niet kan verrekenen. U hoeft deze kosten in ieder geval niet te betalen. No Cure No Pay is bij ons ook van toepassing op particuliere incasso opdrachten. Dit houdt het volgende in. Geen kosten voor u als er niets voldaan wordt.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

Vind hier uw geschikte advocaat in stad Antwerpen

Vlot verhuizen met deze ladderlift in Antwerpen

Heeft uw airco in Kortrijk nood aan een onderhoud?