Planet Ads
Image default
Woning en Tuin

Isolatie spouwmuur? www.isolatie-spouwmuur.info geeft raad!

Toelichting over de isolatie spouwmuur op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie wordt op vlak van isolatie algemeen aanvaard als het ultieme sluitstuk om de energiefactuur te verlagen.  Praktisch alle woningen in Vlaanderen zijn geisoleerd met de hulp van dakisolatie, een condensatieketel en hoogrenderende beglazing voor de ramen. Op dit moment zijn er zelfs al meer dan 6000 bestaande woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering anticipeert op een forse toename door de gusrige maatregelen die het stelt. De spouwmuur isoleren gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Het is vaak zo uitgevoerd in 2 dagen . Biij ouder woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975 zijn er nog heel veel ongeïsoleerde spouwmuren.

De Vlaamse regering verwacht dat dit aantal de komende jaren fors zal gaan toenemen door het gunstige investerinbgsklimaat . De spouwmuur isoleren gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Het gebeurt ook vaak in maar enkele dagen en brengt zeer weinig overlast met zich mee. De investing is zeer snel terugverdiend en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep.

Wilt u de isolatie van de spouwmuur laten aanbrengen door een lokale specialist isolatie? Surf dan snel even naar  de website van Isolatie-spouwmuur.info

http://www.isolatie-spouwmuur.info/

Gerelateerde artikelen

Welke verlichting is geschikt voor in de veranda?

Combinatie van landelijke en industriƫle lampen

Zelf uw verhuizing regelen?