Krijg een antwoord op al uw vragen omtrent Wajong banen bij deze expert

Waarschijnlijk heeft u al wel een gehoord van de participatiewet en Wajong banen. Weet u echter de nodige zaken om werkzoekende jonggehandicapten effectief in kunt zetten binnen uw organisatie? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Hoe u als ondernemer uw voordeel doet met de doelgroep van de participatiewet

Wist u dat de participatiewet is gericht op drie verschillende doelgroepen? Een eerste groep is jongeren met een handicap die vanuit de Wajong een baan zoeken. Een andere is mensen die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicepunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

Als eigenaar van een eigenbedrijf wilt u wel sociaal ondernemen en jongeren met een handicap inschakelen voor Wajong banen. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

 

Author: