Planet Ads
Image default
Beauty en verzorging

Verschillen

Hoewel mannen en vrouwen toch echt op dezelfde wereld wonen zijn de verschillen vaak immens en zijn deze verschillen niet zelden de aanleiding voor een pittige discussie in een relatie. Het grootste verschil zitten hem waarschijnlijk toch wel in het uiten van emoties. Waar vrouwen heel gemakkelijk over hun emoties praten vinden mannen dit doorgaans een stuk lastiger. Mannen klappen als ze gestrest zijn veel vaker dicht en kunnen het doorgaans dan ook niet waarderen als hun partners ze aansporen tot een gesprek. Vrouwen laten hun ongenoegen veel vaker aan de mannen weten door middel van lichaamstaal dan dat ze tegen mannen zeggen waar het op staat. Dit vinden mannen dan wel erg vervelend en vaak begrijpen ze dit ook totaal niet.

Dit verschil tussen mannen en vrouwen is ook vanuit het brein te verklaren.  Bij vrouwen worden emoties in hetzelfde gedeelte van de hersenen verwerkt als de taal, dit verklaart het feit dat vrouwen makkelijk over hun emoties praten. Bij mannen zijn deze delen niet verbonden en hierdoor hebben mannen hier ook moeite mee. Als mannen met een probleem te maken krijgen denken ze meteen in oplossingen, vrouwen daarentegen willen enkel over het probleem praten om het emotioneel te verwerken.

Zoals bij velen zaken zijn er ook bij migraine grote verschillen tussen mannen en vrouwen. Maar wat te doen tegen migraine? Voor migraineaanvallen heeft de medische branche zware medicijnen ontwikkelt maar deze blijken bij meer dan een derde niet te helpen. Het positieve is dat gelukkig ook nog alternatieve manieren bestaan om migraine te bestrijden. Zo is er bijvoorbeeld een positief effect waar te nemen tussen migraine en botox. Indien er in de pijnlijke plekken van het hoofd botox wordt ingespoten dan worden migraineaanvallen voorkomen. Een negatief puntje is dat het effect echter wel tijdelijk is dus deze ingreep is wel een behandeling die vaker zal moeten gebeuren.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier

Betrouwbare abortuskliniek

Augmentation mammaire et lifting des seins, les contre-indications