Planet Ads
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg de verhaallijn en los de puzzels op in een unieke escape game

Heb je al eens gehoord van het concept ‘escape game’? In een escape game moet je jouw verstand aanwenden en je zenuwen uitschakelen om op tijd uit de ruimte te ontsnappen. Dit doe je in teamverband: met je familie, collega’s of beste vrienden. Maar wees gewaarschuwd! De escape game kan zomaar de teamspirit volledig om laten keren. Wie heeft de stalen zenuwen en het deductief vermogen om jullie uit de escape game te halen? Ontdek het nu!

Maak kennis met de verschillende escape games die beschikbaar zijn

Bij De Gouden Kooi in Mechelen heb je keuze uit verschillende escape games. Iedere escape game heet een ander thema en dus ook een andere gameplay. Er zijn vier verschillende escape games te spelen:

De schat van Kalakmul

Als avontuurlijke schattenjager ga jij op zoek naar de beruchte Maya-schat. Tegelijkertijd probeer je een verdwenen onderzoeksteam op te sporen. Wat is er allemaal gebeurd in de Mexicaanse jungle?

Cabin in the woods

Ben jij een ware meesterdetective en zijn mysteries jouw tweede natuur? Tijdens Cabin in the woods ga je op zoek naar een groep tieners die van de aardbol verdwenen lijken te zijn. Je reist af naar een skihut in het dorpje Hippach om het mysterie op te lossen.

De meesterdief van Mechelen

Dring de woning van een bekend Mechels miljonair binnen, ontwricht het beveiligingssysteem, kraak de kluis en ontwijk de politie. Doe dit, en de buit is van jou!

Lost in space

Jullie zijn ruimtereizigers die een onbekende planeet gaan verkennen. Plots wordt alles zwart. Wat is er gebeurd?

Ga de uitdaging aan en speel een van de gave escape games

 Met welk team wil jij een escape game spelen? Wacht niet langer en zorg ervoor dat je nu jouw avontuur boekt! Het is mogelijk om via het online boekingssysteem een reservering te plaatsen, maar uiteraard kun je ook bellen. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ-pagina op de website of neem contact met hen op. Wanneer ga jij de uitgaging aan?

https://degoudenkooi.be/

Gerelateerde artikelen

Hoe bestrijd je fruitvliegen

Speeddate bijwonen? Kom speeddaten bij Speeddating-belgie.be!

Wat kan de nieuwe generatie 3d pennen?