Weer aan het werk na ziekte met behulp van een loopbaancoach

Het is een vervelende periode geweest, want je bent enige tijd ziek geweest. Hierdoor kon je een lange tijd niet werken. Nu gaat het beter en wil je weer aan de slag. Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Een specialist als Focus heeft diverse innovatieve programma’s voor duurzame inzetbaarheid. Hierbij geeft een professionele loopbaancoach je de juiste begeleiding. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op medewerkers. Medewerkers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Duurzame inzetbaarheid is van groot belang voor zowel medewerkers als organisaties

Tegenwoordig is duurzame inzetbaarheid een belangrijk onderdeel voor medewerkers. Als je je als werknemer hiermee bezighoudt, blijf je aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn medewerkers stelt.  Coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.

Author: