Planet Ads
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Taartje

Brievenbusbanket.be is een webshop waar u een heerlijk brievenbus taartje kunt bestellen. ”Wat is dat?” hoor ik u denken. Brievenbusbanket.be heeft hun gebak zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel van een brievenbus zending is dat u nooit hoeft te wachten op de bezorgdienst aangezien het pakketje gewoon door uw brievenbus past.

U kunt uit verschillende soorten en maten taart per post kiezen. Maak een keuze uit: Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om in een groter brievenbus doosje verschillende soorten te combineren in een gebak box dat uiteraard ook door de brievenbus past.

Brievenbus Cadeau

U kunt eigenlijk voor elk populair moment een brievenbus cadeau versturen naar iemand. Zo verstuurd u gemakklijk een cadeau naar iemand die jarig is of bijvoorbeeld net vader of moeder is geworden. Maar ook voor Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag verstuurd u dit unieke brievenbuscadeau gewoon per post, wel zo makkelijk.

Het ontvangen van een brievenbustaart is een aangename ervaring, in plaats van alleen een kaartje per post te krijgen, krijgt u een taartje met een kaartje, deze unieke verrassing wordt erg gewaardeerd.

Zakelijk bestellen

Ook is brievenbusbanket.be gespecialiseerd in zakelijke oplossingen voor uw bedrijf. Het versturen van relatiegeschenken was nog nooit zo makkelijk, kies een soort gebak uit, kies de maat uit en neem contact op met de klantenservice voor een passende offerte op maat. Brievenbusbanket denk graag met u mee en zo zijn er ook meerdere mogelijkheden om uw relatiegeschenk te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan eigen logo op de brievenbus doosjes of een ansichtkaartje in eigen huisstijl, niks is te gek voor brievenbusbanket en u ontvangt doorgaans binnen twee uur al een offerte na uw aanvraag. U kunt al zakelijke bestellingen plaatsen vanaf 10 stuks gebak per post.

http://www.brievenbusbanket.be

Gerelateerde artikelen

Huidige records speedcubing