Planet Ads
Image default
Mode en Kleding

De prachtige horloges van Cluse

Eenvoudig en mooi: dat is het manifest van Cluse. Dit Nederlandse merk, gevestigd in het hedonistische Amsterdam, hanteert uitsluitend een minimalistische stijl in haar selectie van slimme dameshorloges.

Elk horloge in de collectie is onmiskenbaar Cluse: een gestript ontwerp, zorgvuldig geselecteerde functies, elegante en klassieke styling.

Geïntrigeerd? Maak kennis met het assortiment en het merk en u zult uw perfecte Cluse-horloge met gemak vinden.

Het klassieke Cluse horloge

Een grote kast, een eenvoudige wijzerplaat met een harmonieuze lunette en een zacht lederen band: de basis van het Cluse design loopt door het grootste deel van de collectie. Het La Boheme-horloge in zwart leder is een prachtig voorbeeld van deze basisstructuur, waarbij de gitzwarte wijzerplaat contrasteert met de gouden kenmerken om een uurwerk te creëren dat zowel bij casual als bij smart outfits past.

Natuurlijk met een twist

Ontwerpen die geïnspireerd zijn door de natuur en natuurlijke elementen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, met fauna en flora in de collecties van toonaangevende horlogemakers.

Cluse heeft dit thema met een twist toegepast in zijn La Roche-horloge, waarbij de gebruikelijke bloemen en insecten zijn vervangen door een prachtige wijzerplaat met marmereffect. Om het ontwerp echt aantrekkelijk te maken, is de rest van de wijzerplaat volledig gestript, en de grijze leren band accentueert de golvingen van de marmeren kleur in de wijzerplaat en verbindt het geheel.

Een knipoog naar streetwear

Het Pavane Mesh-horloge neemt een kleine stap weg van de gebruikelijke styling en is een gedurfde kijk op streetwear. De metalen mesh band voegt textuur toe aan dit overwegend gladde ontwerp, dat een zwarte lunette, wijzerplaat en wijzers heeft.

Samen met de visuele afwisseling van de horlogeband voegen kleine diamanten tijdsaanduidingen een vleugje glamour toe. Het is een perfecte mix van vrouwelijke elegantie en urban fashion die nog steeds aan Cluse’s ‘less is more’ briefing voldoet.

Gerelateerde artikelen

Lederen rugzakken voor op reis

7 Belangrijkste onmisbare reisbenodigdheden