Planet Ads
Image default
Webdesign

Een goed webdesign is bepalend voor het imago van uw bedrijf!

In het digitale tijdperk verstrekt webdesign het imago van uw bedrijf. Als u succesvol wilt zijn in de digitale wereld moet u aandacht besteden aan het ontwerp van uw website. Dit kan onder andere door uw huisstijl ontwerp terug te laten komen in het design. Denk hierbij aan kleurgebruik, het gebruik van lettertypes en de ‘tone of voice’ die u graag overbrengt aan uw klanten. Uw website is de plek waar potentiële klanten komen kijken wat u aanbiedt. Een website is een geweldige marketingtool met veel voordelen voor ondernemers en bedrijven.

De eerste online indruk is erg belangrijk
Omdat uw bedrijfswebsite helpt bij het maken van de eerste indruk op uw klanten, is een website niet iets wat u licht kunt opvatten. U moet er dus voor zorgen dat uwe website er feilloos uitziet, zodat u het vertrouwen van klanten kunt winnen. Bij het ontwikkelen van een website die er geweldig uit ziet en goed werkt zit een goed doordacht plan en vaak een professional. Webdesign Eindhoven is hiervan een goed voorbeeld. Zij ontwikkelen websites die het vertrouwen van uw klanten kan winnen en voor meer conversies zal zorgen.

Wordt beter gevonden door gebruik te maken van SEO
Bij het ontwikkelen van een website wordt vaak de SEO ook in het ontwerp mee genomen. Het is belangrijk om uw website zo in te richten dat deze geoptimaliseerd is voor toonaangevende zoekmachines zoals Google en Bing. Hierbij moet er gebruik worden gemaakt van on- en off-page optimalisatie. On-page SEO behandeld de aspecten van uw website die kunnen worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Denk hierbij aan het toevoegen van passende koppen en metabeschrijvingen. Off-page optimalisatie aspect op andere websites op het internet die kunnen worden geoptimaliseerd om de ranking van uw website te verbeteren, zoals het bouwen van hoogwaardige backlinks en social media kanalen.

Het belang van een online marketingspecialist
Omdat gebruikers en zoekmachines veel waarde hechten aan een webdesign dat gebruikersvriendelijk en mobielvriendelijk is, is het voldoen aan deze behoefte een andere manier om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Ga dus voor een responsive webdesign. Nu de toekomst van online zoekopdrachten mobiel worden, zijn zoekmachines begonnen met het belonen van websites die wel responsive zijn. Bovendien helpt een responsive webdesign bij het bereiken van lage bouncepercentages. Wat is een bouncepercentage? Een bouncepercentage is als een bezoeker op uw website komt en deze weer verlaat zonder een andere meetbare actie uit te voeren. Dit is een van de vele acties die een online marketingspecialist zoals online marketing Eindhoven kan meten. Als de activiteit van een gebruiker op uw website gemeten wordt kunt u bepalen waar er verbeteringen nodig zijn. Als de verbeteringen zijn doorgevoerd zal u in het vervolg meer klanten naar uw website trekken.