Planet Ads
Image default
Industrie

Een kwaliteitsvolle CNC-machine voor de bewerking van hout

Houdt uw bedrijf zich bezig met houtbewerking? Dat is een sector die veel precisie vergt. Het is dan ook belangrijk dat u niet alleen personeel, maar ook machines van hoge kwaliteit aanwerft. Bij Optimat Group uit Heule vindt u dankzij hun ruim aanbod, ongetwijfeld een CNC-machine voor het bewerken van uw hout. Ze hebben 30 vakkundig geschoolde techniekers tot hun beschikking die dagelijks voor u klaarstaan. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich focussen op andere belangrijke taken binnen uw bedrijf. Kom meer te weten over welke CNC-machine u best kunt kopen voor de bewerking van hout.

Ontdek het aanbod aan machines

Bij Optimat Group uit Heule vindt u ongetwijfeld een geschikt CNC-machine voor uw hout. Zo kunt u bij hen terecht voor een horizontale of een verticale freesmachine. Deze machine kan volledig volgens uw wensen geprogrammeerd worden en is dus perfect af te stemmen op uw bedrijf. Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Dat is begrijpelijk, het is immers een keuze die de toekomst van uw bedrijf mee kan bepalen. Daarom kunt u steeds bij hun experts terecht voor advies. Wilt u snel geholpen worden? Dan kunt u hen contacteren via de chatbox op hun website. Is het minder dringend, dan kunt u het contactformulier invullen.

Geschikt voor elke soort onderneming

De CNC-machines van dit bedrijf zijn geschikt voor elke soort houtbewerkingsonderneming. Of u nu een beginnende kmo bent, of een groot bedrijf. De software die dit bedrijf heeft ontwikkeld wordt namelijk volledig aangepast aan uw noden. ZE bieden CAD/CAM pakketten, zaag- en nesting optimalisaties en process support aan. Omdat ze begrijpen als geen ander dat kwaliteit enorm belangrijk is in deze sector, bieden ze machines aan van Homag, een topmerk afkomstig uit Duitsland. Deze machines worden verder gepersonaliseerd met toepassingen van andere merken en hun eigen software. 

https://www.optimat-group.com/

Gerelateerde artikelen

De revisie van tandwielkasten laat u doen door dit professionele bedrijf