Planet Ads
Image default
Tweewielers

Een schijfremslot kopen, waar moet je op letten?

Het is belangrijk om een goed slot voor jouw scooter te kopen. Niet alleen heb je voor de diefstalverzekering een slot nodig met een ART 3 keurmerk of hoger, je wilt uiteraard dat jouw scooter nog steeds op zijn plaats staat wanneer je terugkeert van jouw boodschappen, studie of werk. Er zijn diverse soorten sloten waaronder een beugelslot, een kettingslot of een schijfremslot. Een schijfremslot aanschaffen biedt enkele voordelen ten opzichte van andere sloten, met name het kleine formaat spreekt veel scooterrijders aan. Je kunt een schijfremslot kopen in verschillende prijsklassen. Online een slot bestellen in de webshop is goedkoop, wanneer je weet waar je op moet letten ook heel veilig. We duiken is de webwinkel en gaan op zoek naar het beste schijfremslot voor jouw scooter!

 

Kijk zelf in het online assortiment van scooteronderdelenshop.com voor goedkope schijfremsloten met een ART 3 keurmerk of hoger.

 

Zo werkt een schijfremslot

Zoals de naam al doet vermoeden bevestig je een schijfremslot aan de schijfrem van de scooter. Hiermee wordt de scooter in feite geblokkeerd voor beweging. Een dief kan de scooter dus niet verplaatsen. Een goed schijfremslot is zeer moeilijk om te kraken en biedt daarmee een optimale beveiliging van jouw scooter. Toch is een schijfremslot erg licht en compact waarmee het makkelijker is mee te nemen dan bijvoorbeeld een zwaar kettingslot.

 

Niet elk schijfremslot is hetzelfde

De meeste types schijfremslot die je online kunt kopen hebben een opvallende felle kleurstelling. Dat is handig in de avonduren, het geeft ook een duidelijk signaal aan potentiële dieven. Wanneer die jouw scooter zien staan met een ART 3 schijfremslot zullen ze waarschijnlijk doorlopen, jouw scooter staat veilig. Er zijn ook schijfremsloten met ingebouwd alarm voor een extra stukje bescherming. Wanneer iemand toch jouw slot probeert te kraken zal er een alarmsignaal klinken waar elke dief van op de vlucht slaat.

 

Bekijk de verschillende modellen schijfremslot in de webshop van scooteronderdelenshop.com om ze te vergelijken. Let ook op het ART 3 keurmerk van het slot.

 

Een goed slot met een ART 3 keurmerk

ART is een stichting die bestaat uit verschillende organisaties met als doel tweewielers veilig te stellen in Nederland. Elke fabrikant kan hun sloten aanbieden voor een keuring. Het keurmerk loopt van ART 1 tot ART 5 waarbij ART 3 de populairste versie is voor scooters. Niet alleen is dit type slot moeilijk te kraken, je hebt minimaal een ART 3 keurmerk nodig om een diefstalverzekering af te sluiten, minder wordt niet geaccepteerd. Er wordt bij de keuring niet gelet op het type slot maar op de tijdsduur om deze te kraken. Je weet dus dat een ART 3 schijfremslot net zo betrouwbaar is als een ART 3 beugelslot.

 

In de online webwinkel vind je de beste deals

Omdat het ART 3 keurmerk in Nederland een algemene standaard is weet je zeker dat je online een goed schijfremslot kunt aanschaffen. Bij scooteronderdelenshop.com kun je kiezen uit sloten in verschillende kleuren, prijsklassen en met optioneel een extra alarmsysteem. In de webshop vind je goedkoop een nieuw schijfremslot dat echt betrouwbaar is. Wanneer je naast het slot ook andere accessoires wilt bestellen kun je profiteren van gratis verzending boven de honderd euro. Reden genoeg om direct scooteronderdelenshop.com te bezoeken!