Planet Ads
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijke frietjes van deze frituur aan huis

Heeft u binnenkort een familie- of verjaardagsfeestje op de planning staan en wilt u uitpakken met een leuke en vooral lekkere verrassing? Dan biedt Friet & Co de ideale oplossing, namelijk een mobiele frituur die bij u aan huis komt! Deze frietexpert levert reeds 15 jaar luxe frituurwagens aan huis in heel België en Nederland. Een frituur aan huis is ideaal als u uw gasten wilt verwennen met allerlei lekkers, en bovendien hoeft u zelf geen uren in de keuken te staan. U kunt dus ten volste meegenieten van de feestelijkheden en alle buikjes worden gevuld met onze Belgische trots en heerlijke frituursnacks.

Keuze uit allerlei lekkers

Als u een mobiele frituur aan huis laat komen, heeft u de keuze uit allerlei lekkers. Het maakt niet uit of u een fijnproever of eerder een genieter bent; u vindt in de drie verschillende formules zeker iets wat u lust. Bij elke formule is alles à volonté zodat uw gasten onbeperkt kunnen genieten van al het lekkers. Met een frituur aan huis van deze frietspecialist, bent u gegarandeerd van perfect artisanaal gebakken frietjes en heerlijke frituursnacks. De medewerkers zorgen voor een professionele en vlotte bediening zodat iedereen zo snel mogelijk kan beginnen smullen. U kunt er dan ook op rekenen dat alle hygiënevoorschriften nauwkeurig opgevolgd worden. Bestel een mobiele frituur en geniet van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag meer informatie over de formules

Heeft u interesse in een mobiele frituur voor uw volgende feestje? Neem dan snel contact op met de deskundige en enthousiaste medewerkers van Friet & Co en vraag meer informatie over de verschillende formules van een frituur aan huis. U kunt dan meteen ook al uw vragen stellen of kunt meteen een frituurwagen bestellen! Wacht dus niet langer en neem telefonisch contact op met deze specialist. Tevens kunt u ook altijd het contactformulier invullen. De medewerkers staan u graag te woord.