Planet Ads
Image default
Huishoudelijk

Halogeen vervangen in gu10 led lampen

LEDs zijn licht dioden gebruikt in de meeste verlichting, die waar een heleboel energiebesparing zorgen. Ze zijn vochtbestendig en schokbestendig als gevolg van hun hars coating. Deze huidige technologie doet niet oververhit raken en verbruikt slechts een klein deel van de elektriciteit in vergelijking met andere filament lampen. De nieuwste vervanging voor deze halogeen-apparatuur is de lamp GU10 LED. Men kan deze eenheid voor compacte tl of minimale energie efficiënte halogenen vervangen door aan te sluiten aan de armaturen. 

Deze nieuwe lampen worden geconstrueerd van kwik vrij en van slagvast kunststof zal, vandaar niet mislukken na een paar maanden of breken per ongeluk. LED GU10 is snel wint terrein als alternatief voor CFL en halogeen lampen, omdat het biedt een lange levensduur van vijf tot tien jaar van voortdurende gebruik.

Deze bollen produceren directionele licht dat gericht is op een gebied, dat een perfecte keuze voor een aantal toepassingen zoals accentverlichting, schijnwerpers, verzonken verlichting, lichte vrachtwagen, bureaulampen en decoratieve verlichting is. Dit betekent dat een persoon LEDs op plaatsen waar fel licht vereist is, bijvoorbeeld binnen kasten en onder keuken eenheden kunt gebruiken. 

Fabrikanten van LED GU10 bieden een verscheidenheid van kleuren voor deze lampen, die een geel bevat-afgezwakt, en warme witte, een koud wit van neutrale tinten, een zachte witte en daglicht eenheid die een blauwachtig wit grijs baken produceert. De gele tint van warme witte selectie wordt toegevoegd aan een intieme sfeer van een diner voor twee. De zachte witte touch is goed voor de woonkamer terwijl de daglicht eenheid perfect voor een kantoor of workshop worden kan.

Stralend licht bollen functie door het verbranden van een metalen filament om te produceren licht en voor degenen die hebben ooit geprobeerd een verlichte bol unscrewing kent de hoeveelheid warmte die ze genereren. In feite, de veel macht die zij verbeelden wordt veranderd in warmte en niet licht die is zeer inefficiënt. Aan de andere kant, de LED lampen genereren geen warmte, waardoor het zeer zuinig.

Het grootste nadeel aan dit nieuwe type van hulplicht is echter dat ze blijven gericht op één gebied, dus niet een goede keuze voor brede gebied verlichting. Ze functioneren goed als vlekken of in een weergave. 

Met een GU10 LED-lamp hoeft men niet te kwellen over de burn-out lampen voor een lange tijd. De meer vervanging een maakt, het meer elektriciteitsverbruik opgeslagen. Als meer mensen naar deze laatste technologische vooruitgang overschakelen, zal de wereld een betere toekomst voor groene energie begrijpen.

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/gu10-led-spots.html