Planet Ads
Image default
Winkelen

Iedereen uniek gekleed

Shoppen als man kan zó saai zijn. Winkels als de H&M of de Jack & Jones hangen vol met simpele donkerblauwe of zwarte shirts en standaard spijkerbroeken. Als je geluk hebt hangt er hier en daar een trui met een nietszeggende tekst, of een jaartal waarvan je geen idee hebt waar het voor staat of wat er dan gebeurde in dat specifieke jaar. Voor wat leuke accessoires hoef je bij de gemiddelde kledingwinkel voor mannen in Nederland ook al niet aan te kloppen. Gaap! Als je door een Nederlandse winkelstraat loopt, lijkt het bijna alsof de hele kledingindustrie denkt dat mannen alleen kleding en schoeisel kopen om zich te beschermen tegen de kou. Of om te voorkomen dat ze hun voetzolen openrijten aan glas dat ergens op de grond ligt. Gelukkig hebben we in dit land -naast saaie kledingwinkels voor mannen- allemaal toegang tot het internet, en kunnen we online spannendere kleding aanschaffen.

Originele kleding

Online winkels als Asos hebben een enorm aanbod aan kleding en accessoires. Vaak ook wat alternatiever. Je vindt er shirts bedrukt met allerlei prints, grappige tasjes, pantalons in alle kleuren van de regenboog… noem maar op. Ook handig; er is het hele jaar door een pagina met sale, zodat je altijd voor een schijntje nieuwe items kunt bemachtigen. Daarnaast is er regelmatig een actie waarbij je een kortingscode kunt invullen. Zeker als je op zoek bent naar alternatieve kleding, is dit de place to be. Als je het nóg persoonlijker wil, kan je natuurlijk ook kleding laten bedrukken. Als je het bij een bedrijf laat doen dat weet wat ze doen, is het resultaat niet te onderscheiden van kleding die je ‘kant en klaar’ in de winkel hebt gekocht. En hoe leuk is het om rond te kunnen lopen met een kledingstuk bedrukt met een afbeelding of spreuk die veel voor jou betekent? Een afbeelding of spreuk die je gewoon hilarisch vindt mag natuurlijk ook.

Unieke schoenen

Op veel webshops met wat alternatievere kleding, vind je vooral ‘lompe’ sneakers. Hartstikke leuk, maar soms heb je toch wat nettere schoenen nodig. Voor een meeting op werk bijvoorbeeld. Het liefst wil je dan geen saaie nette schoen, maar een met een leuk accent of printje. Voor een zakelijke schoen met een leuke twist kan je het best zoeken op een webshop als van Arendonk. Daar vind je Van Bommel schoenen. Dit zijn schoenen van hoge kwaliteit, en met een opvallende uitstraling. Een nette zwarte gelakte schoen van van Bommel heeft bijvoorbeeld nog net een blauw randje. Deze speciale schoenen maken je outfit helemaal af. 
Met deze tips weet je hopelijk toch een originele outfit te scoren. Zelfs al ben je een man in Nederland, waar de winkels vol liggen met donkerblauwe effen T-shirts!

Gerelateerde artikelen

Televisie kijken is leuk

Tijd om uw zilver te verkopen?