Planet Ads
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor het gemak van een kunststof palletbox

Wanneer je als bedrijf radeloos bent bij de opslag en het transport van je producten, dan ben je op zoek naar een verpakkingstechniek die je op beide aspecten voordelen oplevert. Bij Schoeller Allibert ontwikkelde ze een heel elegante oplossing hiervoor. Zo bieden zij een kunststof palletbox aan, waarbij je zowel over een stevig als makkelijk verplaatsbaar object beschikt. De palletboxen til je namelijk eenvoudig op met behulp van een heftruck of transpallet en daarbij maak je geen zorgen over het feit dat de voorwerpen van de pallet vallen. Dankzij het stevige, kunststof omhulsel blijft alles netjes zitten. Om dat te vrijwaren, kun je kiezen uit een rijkdom aan afmetingen en maten, zodat jij precies die variant kiest die jouw producten perfect omvat.

Het ideale materiaal

De kunststof palletbox van Schoeller Allibert is ook nog eens perfect stapelbaar. Zo kun jij heel wat plaats besparen bij de opslag of het transport van jouw goederen. Omdat je stevige, hoge torens maakt van deze palletboxen maak je optimaal gebruik van het volume van je opslagplaats of laadruimtes. Daarbij zijn er speciale palletboxen voor versgoederen, waarbij je kiest voor dichte of ventilerende varianten, afhankelijk van de vereisten van jouw voedingsmiddelen. Tevens dragen ze bij Schoeller Allibert een steentje bij aan een mooiere toekomst. Zo halen zij graag versleten kunststof bakken op om deze te verwerken tot kunststof korrels. Vervolgens gebruiken ze deze korrels bij het maken van hun volgende palletboxen om een kringloopeconomie te creëren.

Contacteer de medewerkers voor meer informatie

Wens jij gebruik te maken van de kunststof palletbox die ze ter beschikking stellen bij Schoeller Allibert? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die zij aanbieden in hun webshop en kies de maat die het beste aansluit bij jouw producten. Vervolgens kun jij veel efficiënter producten opslaan en transporteren en weet je te allen tijde dat ze veilig en wel beschermd zitten in deze verpakkingen.

https://www.schoellerallibert.be/

Gerelateerde artikelen

Professioneel reinigen van dampkappen in grootkeukens

Het aannemen van een boekhouder scheelt u tijd; lees hier alle voordelen

Voorzie uw lasterprinter van een vakkundig onderhoud