Planet Ads
Image default
Gezondheid

tips Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken komen met de leeftijd. Het zijn pigmentvlekken die verschijnen op het gezicht en de handen. Deze vlekken worden ook wel levervlekken genoemd. De vlekken zijn niet schadelijk, ze ontwikkelen zich door de jaren heen door blootstelling aan zon.

Kun je ouderdomsvlekken voorkomen?

Je kunt ouderdomsvlekken alleen voorkomen door weinig in de zon te zitten of door altijd met een hoge factor zonnebrand te smeren. Echter zijn deze vlekken voor veel mensen inherent aan ouderdom. Je kunt er dus niet vanuit gaan dat je ze niet krijgt door uit de zon te blijven.

Verwijderen van donkere vlekken

Veel mensen kunnen deze vlekken als vervelende ervaren. Ze zijn immers zichtbaar op het gezicht. Die vlekken zijn kenmerkend voor een oudere huid en niemand wil er natuurlijk ouder dan noodzakelijk uit zien.

Hoe ze kunt verwijderen

De ouderdomsvlekken zijn te verwijderen door een behandeling met stikstof of een laserbehandeling. Vaak laat dit wel een litteken achter. Een minder ingrijpen de behandeling zonder kans op littekens is het smeren van blekende crème.

Vlekken vallen niet langer op

Door vlekken te bleken heb je er veel minder last van. Ze vallen niet meer zo op, waardoor het probleem ook meteen verdwijnt. Er zijn verschillende crèmes op de markt, maar niet allen zijn aan te raden. Een chemische crème is vaak niet goed voor de huid. Beter is het een crème te gebruiken die puur op natuurlijke basis is. Skinlight is een dergelijke crème. Je kunt deze crème zonder zorgen gebruiken. Door 2 maal per dag te smeren zal je naar een paar weken verbetering zien. Tot slot zullen de vlekken haast niet meer zichtbaar zijn.

http://www.skinlight.be

Gerelateerde artikelen

Detox kuur

De huidverstrakking voor een fris gezicht

11 Tips voor een mooie Huid