Planet Ads
Image default
Auto's en Motoren

Vergroot uw keuze door auto import uit België

Het uitzoeken van een nieuwe auto is leuk, maar kan ook frustrerend zijn als u niet kunt vinden wat u zoekt. Of een auto geschikt is wordt niet alleen bepaald door de functionaliteiten waarover het beschikt, maar persoonlijke voorkeuren en smaak wegen vaak ook heel zwaar. Wanneer het aanbod aan occasions te wensen over laat, kunt u auto import uit België overwegen. Door ook te kijken naar auto’s in België kunt u uw keuzemogelijkheden vergroten. En bovendien kunt u in de landen die ons omringen auto’s vinden die hier in Nederland niet veel als occasion worden aangeboden.

Auto import uit België, een overzicht van de voordelen

We tipten net al kort het vergroten van de keuzemogelijkheden aan als een van de voordelen van auto import uit België. Maar dat is niet de enige reden waarom u zou kunnen overwegen om een tweedehands auto in België te kopen. Belgen hebben doorgaans een iets luxueuzere smaak wat auto’s betreft en de occasions die u daar kunt vinden, zijn dan ook meestal voorzien van extra’s die u in Nederlandse occasions niet veel tegenkomt. En we kunnen ook nog een financieel voordeel noemen aan auto import uit België. In België is er geen BPM, waardoor u veel minder geld kwijt bent als u een tweedehands auto gaat kopen. Dat gezegd hebbende moet u er wel rekening mee houden dat bij de invoer van de auto alsnog BPM moet worden afgedragen, maar vaak bent u dan nog steeds goedkoper uit.

Een occasion kopen in België is bijna net zo makkelijk als in Nederland

Voor auto import uit België kiezen, biedt dus redelijk wat interessante voordelen aan. En het is ook helemaal niet zo ingewikkeld om een auto in België te kopen. Koopt u bijvoorbeeld via Trex Cars in Belgisch Limburg een auto, dan bent u er zo en kunt u gewoon in het Nederlands onderhandelen over de auto, en dat is wel zo makkelijk. Neem meteen een kijkje op de website van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Kies de beste Peugeot bedrijfswagens voor jouw personeel

Controleer het chassisnummer – dit is uw aanpak