Planet Ads
Image default
Woning en Tuin

Buiten bubbelbad populair in België

Buiten bubbelbad

Een buiten bubbelbad lijkt, gezien de weersomstandigheden in Nederland en België, niet het gehele jaar door te gebruiken. Echter is een buiten bubbelbad, zoals de naam al zegt, een echt buiten product dat niet gebonden is aan een bepaald seizoen van het jaar. U kunt dus zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter heerlijk genieten van de ontspannende en weldadige werking van een buitenbubbelbad in de tuin. Wist u dat deze weldadige effecten op uw gezondheid zelfs het grootst zijn tijdens koudere dagen?

Wat veel mensen niet weten is dat een bubbelbad meer biedt dan alleen maar ontspanning en bubbel plezier. Vertoeven in een buitenspa is namelijk ook erg goed voor de gezondheid, zowel lichamelijk als psychisch. Even een korte opsomming van enkele effecten: De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, het geeft verlichting van pijn bij stramme en pijnlijke spieren en gewrichten, het bevordert de nachtrust, het versnelt uw metabolisme en het is zorgt voor een gezond uitziende huid.

Het is dan ook niet vreemd dat een spa in de tuin steeds populairder wordt in Nederland en België. Ook zijn de prijzen anno 2015 erg gunstig en voor bijna iedereen betaalbaar. Het blijft natuurlijk een uitgave maar bedenk dat u jarenlang plezier heeft van dit bad. U hoeft niet langer meer de deur uit voor een massage, een dagje wellness of om even lekker te ontspannen op een andere manier. Je haalt met een eigen buitenspa namelijk het wellnesscentrum naar je tuin!

Jacuzzi

Hierboven hebben we het gehad over een bubbelbad, maar wat is dan eigenlijk een Jacuzzi eigenlijk denkt u nu msischien wel. Wel, een Jacuzzi is in de volksmond hetzelfde als een bubbelbad, buiten bubbelbad of buitenspa. We geven dit beestje eigelnlijk verschillende namen, maar bedoelen hiermee in de meeste gevallen hetzelfde type bad.

De naam Jacuzzi is echter afkomstig van de gelijknamige Italiaans/Amerikaanse familie Jacuzzi, die de werking van het spa bad hebben uitgevonden. Het begon allemaal met de ziekte van de zoon van één van de broers. De 8-jarige zoon “Kenneth” van Roy Jacuzzi leed namelijk aan reuma. Omdat toen al bekend was dat hydrotherapie verllichting kon bieden, ging Roy Jacuzzi op zoek naar een pijnverlichtende oplossing op basis van hydrotherapie. Jacuzzi bedacht een nieuw soort pomp die een masserende lucht- en waterstroom combineert. Deze pomp plaatste hij vervolgens in een normaal ligbad, waardoor de beginselen van een bubbelbad zoals we die nu kennen was geboren. De gebroeders Jacuzzi  hebben de verplaatsbare pomp uiteindelijk verder uitgewerkt wat uiteindelijk leidde tot het “Jacuzzi bad”.

 

https://www.sunspabenelux.nl

Gerelateerde artikelen

Spouwisolatie? Advies en soorten spouwmuurisolatie

Sectionale poorten: info & advies over een sectionale poort

Vind jij binnenkort hét huis voor jou dat te koop staat in Berlaar?