Planet Ads
Image default
Auto

Citan leasen op de zaak

Een Mercedes Citan aanschaffen voor zakelijk gebruik kan een goede investering zijn. Het is namelijk volgens veel ondernemers de ideale bedrijfsauto. Het is echter wel zo dat het kopen van een auto een flinke zakelijke investering vergt. Het is dan misschien een beter idee om aan Mercedes Citan lease te denken. Er zijn namelijk flink veel leasemaatschappijen die dit aanbieden. Zo kan je dus toch de voordelen van de ideale bedrijfsauto hebben, maar ben je niet genoodzaakt om de grote investering te doen die hiervoor nodig is. Je betaalt immers een maandelijks bedrag aan leasekosten voor het voertuig.

Het gebruik van een bedrijfsauto

Wanneer je een bedrijfsauto gaat leasen, dan kijk je in de eerste plaats natuurlijk naar de manier waarop je hem gaat gebruiken. Het is dan ook zo dat je nooit zomaar een auto kiest. Je kiest immers altijd voor de auto die het best bij jouw onderneming past. Denk dan aan de manier waarop je hem kan inzetten. Maar denk ook aan de kosten die eraan verbonden zijn. Wanneer je enigszins kan besparen is dit natuurlijk meegenomen. Daarom wordt de Citan  vaak als alternatief voor grotere bestelauto’s gekozen. Ondernemers hebben niet meer laadruimte nodig dan die van de Citan.

Het leasen bij de maatschappij, bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen

Leasen komt in veel verschillende vormen tegenwoordig. Zo is de lengte van de leaseduur zeer flexibel en kan er ook op privénaam geleased worden. Het gaat in het geval van de Mercedes Citan echter nog altijd vooral om zakelijke lease. Als ondernemer wil je dat dit zo goed als mogelijk in elkaar wordt gezet. Je wilt bijvoorbeeld het liefst het voertuig zo snel mogelijk in bezit hebben. Met voorraad auto lease kan dit. De auto valt dan onder de snel leverbare modellen en kan in veel gevallen direct bij de leasemaatschappij worden meegenomen zodra het contract geheel is afgehandeld.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Volkswagen Caddy leasen, verstandig in het geval van zekerheid

Een auto leasen als particulier

Citroen C1 lease