Planet Ads
Image default
Auto

Het leasen van een bedrijfswagen

Door een bedrijfswagen te leasen bij de Auto Lease Centrale beschik je ten alle tijden over een auto voor jouw onderneming. Hoewel je de auto altijd kunt gebruiken, blijft deze eigendom van het verhuurbedrijf. Dit heeft als voordeel dat zij verantwoordelijk blijven voor het bijbehorende onderhoud en de reparaties van de auto. Deze kosten kunnen soms namelijk hoog oplopen. Bijvoorbeeld wanneer de zomerbanden plaats moeten maken voor winterbanden, of wanneer er nieuwe ruiten geplaatst moeten worden. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken wanneer je een bedrijfswagen least in plaats van er een te kopen.

Optimaal comfort, zakelijk leasen

Omdat je als ondernemer regelmatig lange dagen maakt met veel reistijd, is het belangrijk dat een bedrijfswagen de nodige comfort biedt. De bedrijfswagens van Auto Lease Centrale bieden stuk voor stuk optimaal comfort. Zo beschikken ze allemaal over de nieuwste technieken. Ze hebben allemaal een goed werkend verkoelings- en verwarmingssysteem, een achteruitrijcamera, automatische verlichting en ingebouwd navigatiesysteem. Ook zijn ze stuk voor stuk uitgerust met een digitale radio, namelijk een zogenaamde DAB+ radio. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens het rijden. Daarnaast bevatten alle aangeboden auto’s stoelen met nieuwe bekleding en goede, comfortabele zitposities. Zo kun je comfortabel op weg en is het niet meer vervelend om veel kilometers te moeten maken.

Veilig op weg

Naast comfortabel zijn de bedrijfswagens ook erg veilig. Er is keuze uit een grote selectie automerken, die allemaal voldoen aan strenge veiligheidscriteria. Zo bevatten de auto’s verschillende veiligheidssystemen zoals een antiblokkeersysteem, elektronische stabiliteitscontrole en natuurlijk stuurbekrachtiging. Tevens zijn de bedrijfswagens uitgerust met airbags. Bij schade of pech kan de hulpcentrale gebeld worden. Deze staat 24 uur per dag voor je klaar, waar op de weg je je ook bevindt. Met een bedrijfswagen van de Auto Lease Centrale ben je dus altijd veilig onderweg.

 

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Citroen C1 lease

Een auto leasen als particulier

Citan leasen op de zaak