Planet Ads
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doorloop de procedure gerechtelijke reorganisatie met een advocaat

Soms zit er niets anders op wanneer uw onderneming schulden heeft dan de procedure gerechtelijke reorganisatie aan te vragen. Dit doet u ongetwijfeld met pijn in het hart, maar het is beter dan meteen de insolventie aanvragen. Omdat deze procedure uw onderneming mogelijk kan redden, is het van cruciaal belang om deze correct aan te vragen en uit te voeren. Helaas komt hier veel papierwerk en organisatie bij kijken. Gelukkig staat u er niet alleen voor als u de hulp inschakelt van een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen. Lees verder en ontdek hoe de advocaat uw kan helpen.

Laat uw gerechtelijke reorganisatie vlot verlopen

Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht kan u bijstaan in heel wat ondernemingsrechtelijke onderwerpen binnen het vakdomein. Denk onder meer aan een gerechtelijke reorganisatie voor uw bedrijf. In het geval van een procedure gerechtelijke reorganisatie zorgt de advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven dat de procedure zo vlot mogelijk verloopt. Ze stelt de advocaat de nodige contracten en gerechtelijke documenten op. Ook ontvangt u advies over het opstellen van een reorganisatieplan dat haalbaar is voor u en waarmee uw schuldeisers akkoord zullen gaan. Hierdoor vergroot de kans op een succesvolle reorganisatie en de kans om uw bedrijf te redden.

Reken op een ervaren advocaat

Naast hulp bij een reorganisatie, helpt een advocaat ondernemingsrecht van dit kantoor u nog bij andere onderwerpen. Denk hierbij aan het beheren van uw vennootschap, het oplossen van handelsgeschillen, vragen over intellectueel eigendom en arbitragerecht. Zo kunt u als bedrijf, instituut of particulier altijd beroep doen op het juridische advies en ondersteuning van Caluwaerts Uytterhoeven, met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Op de website van het kantoor vindt u meer informatie over de uitgebreide dienstverlening die u er geniet. Ook met vragen over andere vakdomeinen, zoals omgeving, bouw en overheidsopdrachten, kunt u hier namelijk terecht voor juridische bijstand.

Gerelateerde artikelen

This furniture rental company has a lot of experience

Bij deze expert kunt u een inspirerende 3D animatie laten maken

Het aannemen van een boekhouder scheelt u tijd; lees hier alle voordelen