Professioneel reinigen van dampkappen in grootkeukens

Planet-ads

Heb je een bedrijf in de horeca of beschik je over een professionele keuken? Dan is het verplicht op periodiek de dampkappen te laten reinigen. Dit vergroot niet enkel de hygiëne in je keukens, maar draagt ook bij aan de brandveiligheid. Verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat een grondige schoonmaak van het hele afzuigsysteem regelmatig wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf. Is het tijd om jouw dampkappen te laten reinigen? Schakel dan een expert in van Valor Services Group!

Professionele dampkappen en keukens laten reinigen door een expert

Het reinigen van professionele dampkappen heeft meer voeten in de aarde dan de schoonmaak van een dampkap bij je thuis. De Valoristen hebben echter een uitgebreide ervaring met deze klus en gaan daarbij zeer grondig te werk. Ze begin met een manuele reiniging en gaan dan over tot een hogedrukreiniging. Ook het biologisch reinigen van je professionele dampkappen is bovendien mogelijk bij dit bedrijf. Uiteraard beperkt de klus zich niet enkel tot de damkappen zelf, maar ook het schoonmaken van de kanalen, vetfilters en de motorbehuizing wordt onder handen genomen door deze specialisten. Na afloop ontvang je bovendien een attest als bewijs van de werken voor je brandverzekering. Zo ben je weer in orde met de regelgeving.

Ontdek de volledige dienstverlening van dit bedrijf

Wil je de volledige keuken laten schoonmaken? Of wil je ongediertereiniging of -preventie laten uitvoeren? Ook dan is dit bedrijf je partner! Valor Services Group biedt namelijk een zeer ruime dienstverlening aan voor bedrijven. Van ongediertebestrijding en keukenschoonmaak tot sanitair onderhoud en meer. Het zijn slechts enkele van de diensten die het bedrijf verleent aan zijn klanten. Wil je meer informatie over ongediertebestrijding, het reinigen van dampkappen of een andere service van dit bedrijf? Surf dan snel naar de website van Valor Services Group. Hier vind je alle informatie terug over de verschillende dienstverleningen en vraag je eenvoudig een offerte aan.

Author: