Planet Ads
Image default
Zakelijk

Draag een steentje bij aan het milieu met computer recycling

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om jouw eigen steentje bij te dragen aan het milieu. Wist je dat computer recycling ook een begrip is? Oude computers kunnen namelijk tot wel 84% worden gerecycled. Het zou dus zonde zijn om jouw oude computer weg te gooien, terwijl bepaalde onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden. Zo help je niet alleen de producenten aan onderdelen, maar help je ook het milieu. Het scheelt natuurlijk enorm in de productiekosten en grondstoffen dat er geen nieuwe onderdelen hoeven te worden gemaakt.

Voordelen van computer recycling

Het recyclen van computers is zoals we nu weten milieubewust en kostenbesparend. Echter zitten er nog meer voordelen aan het recyclen van computers. Als je dit namelijk door een gecertificeerd bedrijf laat doen, wordt alles wettelijk verantwoord gerecycled. Het is sinds 2016 namelijk wettelijk verplicht voor bedrijven om via de WEEELABEX-certificering computer afval te recyclen.

 

Ben of ken jij een bedrijf met enorm veel computers en is het tijd voor vernieuwing? Wanneer je computer afval hebt met een totaalgewicht van boven de tweehonderd kilogram, dan is computer recycling gratis. Soms kun je er zelfs geld mee verdienen. En wie houdt daar nu niet van? Zie het dus als een win-win situatie. Het bedrijf heeft weer nieuwe onderdelen om te gebruiken voor het bouwen van computers en jij bent van je afval af en kunt er zelfs aan verdienen!

Gerelateerde artikelen

Outplacement na reorganisatie

Briefpapier professioneel laten bedrukken