Planet Ads
Image default
Woningen

Hoe identificeer je een goede makelaar?

Bijna een kwart van de Belgen (28%) heeft vertrouwen in de vastgoedmarkt en de vele professionals die daarin actief zijn. Meer dan de helft van de mensen heeft een negatieve houding ten opzichte van vertrouwen: 42% heeft weinig vertrouwen in de branche, 12,5% heeft een gemiddeld vertrouwen …

Waar komt dit wantrouwen vandaan?

Bij makelaars en projectontwikkelaars hebben de meest voorkomende kritiek betrekking op de prijs / kwaliteitverhouding, het verstrekte advies, de service na verkoop en de kwaliteit van de geleverde producten.

Welke middelen hebben makelaars naast ervaring?

Platforms zoals Whise, Fortisimmo, Skarabee, Omnicasa, Maximmo, ERA-force, etc. Help om klantgegevens beter te verzamelen en beheerondersteuning te bieden. Het is essentieel als de makelaar haar klanten beter wil monitoren, overzicht wil creëren in haar portefeuille en haar vastgoedkantoor op een professionele manier wil bedienen.

Makelaars in onroerend goed hebben een netwerk van records opgebouwd, zodat mensen vertrouwen hebben in een goede samenwerking.

Een professionele organisatie waar hij minimaal 1 jaar cursussen en ervaren stages heeft gevolgd. Vastgoedmakelaars zijn beschermd en kunnen alleen worden uitgevoerd door door BIV goedgekeurde makelaars. De kwaliteit van de makelaar wordt nauwlettend bewaakt.

Betrokkenheid bij klanten is om de beste resultaten na te streven in overeenstemming met ethische principes.

Zoals elk product moet het via verschillende kanalen worden geïdentificeerd en gevisualiseerd. Hoe vaker hij een makelaar ziet, hij moet meer geschikte kopers voor uw onroerend goed vinden. Soms zijn de regels van toepassing: hoe meer geld hij uitgeeft, hoe meer een makelaar kan verkopen. Maar is dat wel zo?

Wat is kwaliteit?

Het leveren van kwaliteit aan de verkoper is precies hetzelfde als het leveren van kwaliteit aan de koper. Beiden moeten de aandacht van de makelaar trekken om alle partijen zo goed mogelijk te informeren over 100% aandacht. Helaas is tijdsdruk weer een belangrijke factor. Maar technologie staat nooit stil. Veel initiatieven hebben de beginfase verlaten en bieden makelaars kwaliteitsdiensten zonder veel tijd te verspillen.

Voer automatisch de vereiste gegevens in de verkoopdialoog in

Beschrijf de locatie

Geschatte kenmerken

Vraag verschillende certificaten aan

Geautomatiseerde investeringsanalyse

De vastgoedwereld staat voor veel uitdagingen en veel nieuwe toepassingen zorgen voor een hogere kwaliteit. De norm verhogen is de normaalste zaak van de wereld geworden. Iedereen die onroerend goed koopt of verkoopt, moet de voorkeur genieten van makelaars.

Investr streeft naar de toegevoegde waarde die beleggers willen. We geven zoveel mogelijk informatie zodat investeerders de beste keuze kunnen maken. Laat u niet leiden door een hoog rendement. Hoe hoger het rendement, hoe groter het risico. Dit principe geldt ook voor onroerend goed. Investeer in gebieden waar u weet of over voldoende informatie beschikt.

Beleggersrapporten bieden objectieve informatie die beleggers duidelijk kan informeren

Investr is een rekenhulpmiddel waarmee u attributen kunt vergelijken en verwachte waarden kunt schatten

Win advies in bij makelaars en sluit langdurige partnerschappen

Met Investr hebben we een extra kanaal gecreëerd om vertrouwen op te bouwen. Betere analyse op basis van objectieve gegevens, snellere melding en overtuigingskracht.

Gebruik financiële hefboomwerking om een ​​hoger rendement na te streven

Vergelijk attributen op basis van uw eigen omstandigheden

Informeer jezelf beter door meer data te gebruiken

https://be.propenda.com/keyword/te-koop-woning.html