Planet Ads
Image default
Meubels

Industriële stalen design tafelpoten van Nordstahl

Industriële stalen design tafelpoten van Nordstahl

De industriële stalen tafelpoten van Nordstahl staan perfect onder een robuust tafelblad. De verschillende middenpoten staan perfect onder een recht of een ovaal tafelblad. Een voorbeeld hiervan is de Twisted V. Ook voor een ronde of vierkante tafel zijn er geschikte middenpoten. Neem bijvoorbeeld te Dubbele Kruispoot of de Twist leg.

Welk design past er nou echt bij u?

Heeft u een industrieel interieur in gedachten? Kies dan voor de robuuste stalen tafelpoten van Nordstahl. Bent u op zoek naar iets sierlijks, ook dat kan. De Scissor of de Mikado poten van Nordstahl zijn dun en subtiel en passen ook perfect binnen een romantisch interieur. Ook zijn er een aantal goede voorbeelden wanneer u op zoek bent naar een echte eye catcher voor in uw woonkamer/keuken.

Neem bijvoorbeeld de Twist leg. Dit stalen tafelonderstel is een zeer breed en abstract model stalen tafelpoot. Het bijzondere van dit onderstel is dat het vanuit elke hoek van de kamer een andere look krijgt. Op deze manier wordt uw tafel een echt “centerpiece” oftewel een blikvanger.

Laat u adviseren door Nordstahl

U kunt altijd terecht bij Nordstahl met vragen over jouw tafelblad. Komt u er maar niet uit wat voor tafelpoten passen bij uw tafelblad? Laat u adviseren.

Bij een tafelblad van +/- 150cm passen bijvoorbeeld geen kleinere rechtere middenpoten. Het geheel wordt instabiel en ziet er in verhouding niet goed uit. Om dit bijvoorbeeld op te lossen zou u kunnen gaan voor 2 massieve kopse poten zoals een U, Trapezium of X heavy stalen tafelpoot.

Ruim aanbod aan industriële stalen design tafelpoten

Wanneer u een passende set tafelpoten of een geschikt tafelonderstel hebt uitgekozen bij Nordstahl, vergeet dan ook niet om nog verder te kijken voor bijvoorbeeld een bijpassende eettafel, bankje of kastframe. Wist u dat er tafels zijn met exact hetzelfde design van een tafelpoot/tafelonderstel maar dan in een kleinere variant?

Maar, niet altijd zijn de stalen tafelpoten exact hetzelfde model, zo kunt u bijvoorbeeld de Square frames voor de tafel eindeloos combineren met modellen voor de eettafel. Heeft u al wel eens de afweging gemaakt of u voor een standaard of de heavy stalen tafelpoten gaat bijvoorbeeld? Deze tafelpoten en tafelonderstellen bestaan meestal uit:

1)     8×8 cm kokers (standaard)

2)     12×12 cm kokers (heavy)

 

 

Gerelateerde artikelen

Waarom is een nachtkastje zo handig?