Planet Ads
Image default
Bedrijven

Koop een inox snelkoppeling bij een specialist

Als u op zoek bent naar een inox snelkoppeling, dan kan u terecht bij BIP Elneo. In 1968 richtte Henri Bouhy het bedrijf Technofluid op. Na heel wat succesvolle jaren veranderde de naam van het bedrijf in 2012 naar BIP Elneo. Een positieve mentaliteit, een aangename groepssfeer en enthousiasme binnen het team, dat zijn de drie waarden die BIP Elneo hoog in het vaandel draagt. Bovendien beschikt het bedrijf over een ISO 9001-certificaat. Dat certificaat is een maatstaf voor transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit binnen een organisatie. Ontdek hieronder meer over de inox snelkoppeling die u kan vinden bij het bedrijf BIP Elneo uit Olen.

Inox snelkoppelingen: de details

BIP Elneo biedt snelkoppelingen aan gemaakt van verschillende materialen, zoals geelkoper en inox. Inox  bestaat uit een groep roestvaste staalsoorten. Het is een legering van voornamelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Een legering is dan weer een homogeen mengsel van een metaal met één of meerdere andere elementen. Doordat chroom een onzichtbaar laagje vormt als het materiaal in aanraking komt met zuurstof, worden de onderliggende materialen van uw inox snelkoppeling beschermd tegen roestvorming. BIP Elneo heeft een uitgebreid aanbod aan inox snelkoppelingen van verschillende merken. Op die manier kan het bedrijf een prijstechnisch correct voorstel doen.

Neem contact op met de experten van dit bedrijf

Heeft u interesse in een inox snelkoppeling van BIP Elneo? Of wilt u meer uitleg over de voordelen van inox snelkoppelingen? Neem dan zeker contact op met het team van experten. De contactgegevens vindt u op de website van BIP Elneo. Bekijk dan zeker ook eens het ruimere assortiment producten en diensten van dat ervaren bedrijf. U kan er bijvoorbeeld ook terecht voor advies op maat. Verder zet BIP Elneo in op een sterke evolutie, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Zo kunnen ze onder andere duurzaamheid garanderen. U komt er met andere woorden goed terecht.

https://bipelneo.com/

Gerelateerde artikelen

no cure no pay incassobureau

Uw airco zelf installeren in regio Lokeren

De trend komt terug