Planet Ads
Image default
Aanbiedingen

Vind de groothandel waar u al uw horecamaterialen kan kopen

In de horeca is de kwaliteit van uw apparatuur zeer belangrijk, of u nu een frituur of een restaurant runt. Deze apparatuur neemt namelijk een centrale rol in uw bedrijf en wordt dag in dag uit intensief gebruikt. Bij NYS Machinery Equipment kunt u hoogwaardige horecamaterialen kopen die uw bedrijf verder helpen. Van vaatwassers tot combisteamers: in het assortiment van dit bedrijf kunt u het allemaal vinden.

Een echt familiebedrijf

NYS Machinery Equipment is een groothandel in horecamaterialen die is gevestigd in Aartselaar, ten zuiden van Antwerpen. Het bedrijf is in 1971 opgericht door Jean Nys. Het is in de familie gebleven en is tegenwoordig in handen van de derde generatie. Deze groothandel is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de horeca. Bij dit bedrijf staan kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat u in vertrouwde handen bent als u besluit om uw horecamaterialen te kopen in deze groothandel in de buurt van Antwerpen.

Hoogwaardige apparatuur voor uw frituur

Als u horecamaterialen gaat kopen bij deze groothandel, heeft u de keuze uit apparatuur van verschillende gerespecteerde merken. Bent u op zoek naar een uitrusting voor uw frituur? Dan kunt u kiezen uit friteuses van de merken Florigo en Hegro. Bij Florigo heeft u de keuze uit een vrijstaande friteuse of een volledige bakwand. Ook voor andere horecamaterialen kunt u terecht bij NYS Machinery Equipment.

Krijg persoonlijk advies

Bent u van plan om een horecazaak in regio Antwerpen op te starten en zou u graag professioneel advies inwinnen over welke horecamaterialen u het beste kan kopen? Neem dan contact op met de groothandel in Aartselaar. U kunt dan een volledig vrijblijvend gesprek voeren met een specialist op het gebied van horecamateriaal. De experts van dit bedrijf staan natuurlijk ook voor u klaar als u al een zaak heeft en deze wilt uitbreiden, of als uw apparatuur aan vervanging toe is.

https://www.nys-machinery.be/

Gerelateerde artikelen

Voor wie is een Ayahuasca ceremonie geschikt?

Baliemedewerker in doe-het-zelf zaak

Een architectenbureau uit Antwerpen en omgeving kiezen