Planet Ads
Image default
Financieel

Waarom zou ik geld lenen zonder BKR toetsing?

14 miljoen Nederlanders hebben een BKR registratie. Dit is niet erg, maar het kan zijn dat u niet in aanmerking komt voor een nieuwe vorm van krediet. Dit kan verschillende redenen hebben: U heeft een betalingsachterstand en daardoor een negatieve BKR registratie, u heeft te hoge lasten met uw huidige leningen/ kredieten om nog een nieuwe lening/ krediet af te sluiten.

Als u een nieuwe lening of krediet wilt afsluiten maar dit gaat helaas niet omdat u al een BKR registratie heeft, dan kunt u nog gaan kijken naar de vele financiële dienstverleners waar u kunt lenen zonder BKR toetsing! U vind deze financiële dienstverleners onderaan op deze pagina.

Geld lenen zonder BKR toetsing: Is het verstandig?

Alleen u kan bepalen of het slim is om geld te lenen zonder BKR toetsing. Bij een normale lening of krediet zult u moeten kijken of er geen woeker rentes worden toegepast op de lening of krediet. Vaak ziet u bij een Mini Lening of Mini Krediet dat u geen rente betaald maar transactie kosten. Deze transactie kosten kunnen veel hoger uitkomen dan wanneer u normale rente betaald. Dus denk goed na en vraag een krediet bij verschillende financiële dienstverleners aan zodat u goed geïnformeerd bent, en weet waar u aan toe bent.
Snel geld lenen vandaag nog geld nodig meteen op uw bankrekening via een minilening

Een mini lening is erg handig wanneer u direct geld nodig heeft. Banken of grote lening verstrekkers geven u helaas vaak niet direct de mogelijkheid om het vandaag nog te regelen, u moet eerst papieren opsturen, vervolgens gaan ze het controleren bij bkr en enkele dagen of zelfs weken later krijgt u pas de lening. Bij minileningen zonder bkr check zijn deze stappen niet nodig, er is geen bkr controle en er zijn geen papieren nodig. Let wel op dat ook voor een minikrediet u een vast inkomen nodig heeft van minstens 1000 euro per maand.
Bij uw gemeente geld lenen zonder BKR toetsing.

Sociaal Bankieren heet het, dat lenen bij de gemeente! Het werkt als volgt: U heeft een negatieve BKR registratie of u kunt aantonen dat u meerdere keren bent afgewezen voor een vorm van krediet, dan kunt u naar uw gemeente gaan en daar vragen om een lening of krediet. U leent bij de gemeente tegen een lage rente, en zo kunt u uw lening die u heeft tegen hoge rente aflossen met het geld van de gemeente, of u kunt iets kopen wat u hard nodig heeft. De gemeente kijkt er niet naar of u een BKR registratie heeft en doet geen toetsing bij het BKR.

Wilt u een minilening zonder bkr toetsing aanvragen? Ga dandirect naar de lening verstrekker Ferratum.

http://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/03/een-minikredietje-afsluiten-en-direct-op-je-rekening/

Gerelateerde artikelen

Verantwoordelijk geld lenen