Planet Ads
Image default
Beauty en verzorging

Betrouwbare abortuskliniek

Ben je onbedoeld zwanger geraakt, en twijfel je of je de zwangerschap wel door wilt zetten? Dan is het prettig om hierover met iemand te kunnen praten. Dit kan iemand in je omgeving zijn, maar soms is het fijn om je verhaal kwijt te kunnen bij een deskundige. Abortuskliniek Bloemenhove is in 1971 opgericht om vrouwen en meisjes die ongewenst zwanger zijn te helpen en behandelen. Bij ons kun je terecht voor advies zonder oordeel. Begripvolle artsen en andere specialisten staan voor je klaar met een luisterend oor en zorgen dat jij je zoveel mogelijk op je gemak voelt.

Behandeling bij ongewenste zwangerschap

Je kunt bij Bloemenhove kliniek terecht voor een abortus behandeling in het eerste en tweede trimester van je zwangerschap. Voor verschillende fases worden verschillende behandelingen ingezet. Bij een prille zwangerschap kan nog een abortuspil worden gebruikt. Is de zwangerschap al verder gevorderd, dan wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage of een instrumentele abortus. De arts zal beslissen welke behandeling in jouw situatie passend is.

Zorg en aandacht

Het af laten breken van een zwangerschap kan emotioneel zwaar zijn. Bij Bloemenhove wordt niet alleen aandacht besteed aan de behandeling zelf, maar ook aan het emotionele aspect ervan. Bij behandeling in het ziekenhuis gebeurt dit vaak niet voldoende. Daarbij kun je er bij Bloemenhove op rekenen dat wij je huisarts en je zorgverzekeraar niet op de hoogte stellen van de abortus. We respecteren je keuze en je privacy.

Abortus Nederland kosten

Als je in Nederland woont, dan wordt een abortusbehandeling in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Wij kunnen je vertellen of de kosten van jouw behandeling vergoed zullen worden. Maak online een afspraak in onze kliniek, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

 

https://www.bloemenhove.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier

Beautysalon in Nijmegen voor pure schoonheid

Augmentation mammaire et lifting des seins, les contre-indications