Planet Ads
Image default
Beauty en verzorging

De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier

Overweegt u om bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting te laten uitvoeren? Als u om wat voor reden dan ook een borstvergroting wilt laten uitvoeren dan kunt u uit een groot aantal opties kiezen. Wat betreft de implantaten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een implantaat gevuld met een fysiologische zoutoplossing of een implantaat van siliconengel. Als u dat heeft bepaald kunt u kiezen of u de prothese voor- of achter de borstspier wilt laten plaatsen want aan beide opties kleven een aantal voor- en nadelen. Hieronder kunt u lezen wat de voor-en nadelen zijn van beide opties. 

 Welke voor- en nadelen zijn er bij een borstvergroting achter de spier en voor de spier?

Als u een borstvergroting laat uitvoeren kan de prothese achter de spier worden geplaatst of voor de borstspier en achter het borstweefsel. Wanneer u kiest voor plaatsen voor de spier dan heeft het als voordeel dat de procedure en het herstel minder pijnlijk zijn, maar het nadeel is dan weer dat als u weinig borstweefsel heeft de randen van het implantaat zichtbaar worden. Bij een borstvergroting achter de spier worden de randen gemaskeerd door de spieren, en ook de vorm zal er natuurlijker uitzien omdat alle spieren eroverheen lopen. Het nadeel is echter dat deze procedure veel pijnlijker is en ongeschikt kan zijn als u intensief sport. 

Hoe kan ik de juiste behandelmethode kiezen voor een borstvergroting?

De Kliniek Dr. Wim Danau zorgt ervoor dat u de juiste keuze kunt maken voor een borstvergroting voor of achter de spier. U krijgt altijd eerst een consult waarin u uw wensen en verwachtingen kunt uiten en waar de arts u informeert over de mogelijkheden, de voor- en de nadelen van bijvoorbeeld een borstvergroting achter de spier, het herstelproces en de risico’s. Pas dan maakt u samen met de arts de keuze voor een borstvergroting die het beste past bij uw wensen en uw lichaam. 

https://danau.be/

Gerelateerde artikelen

Verschillen

Augmentation mammaire et lifting des seins, les contre-indications

Betrouwbare abortuskliniek