Planet Ads
Image default
Aanbiedingen

Eén adres voor al uw kraanwerken in Wuustwezel en ruime omgeving

Kraanbedrijf Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, op minder dan een kwartier rijden van Wuustwezel, is de ideale partner voor al wie op zoek is naar kwalitatieve kraanwerken. Ze beschikken over een ruim aanbod aan kranen voor diverse toepassingen. Iedere kraan wordt verhuurd inclusief chauffeur, waardoor u ten alle tijden verzekerd bent van een optimale service.

Voor grote en kleinere werkzaamheden

Ze zijn een graag gezien werktuig in de bouwsector over heel Vlaanderen: de kranen van deze gespecialiseerde kraan- en montagefirma. Een kraan neemt het zware werk over en fungeert als het ware als een extra, volautomatische arm. Naast brute kraanwerken kan u bij deze firma in Sint-Lenaarts, dichtbij Wuustwezel, ook terecht voor glasmontage. Dankzij handige kranen van onder meer het kwalitatieve merk Hoeflon, bevestigt u eenvoudig en veilig alle soorten glas. Ze mochten al heel wat indrukwekkende projecten op hun naam schrijven, en zijn dé referentie in Vlaanderen voor allerhande kraanwerken. Alle werkzaamheden gebeuren in eigen beheer. Dat betekent dat u steeds kan rekenen op de expertise van hun ervaren medewerkers. Heeft u een project op de agenda staan, en wenst u graag hulp met de uitwerking ervan? Stig Herthogs staat u graag bij met advies, zodat uw kraanwerken in Wuustwezel en omstreken vlekkeloos verlopen.

Laat u begeleiden door een specialist in het vak

Het bedrijf werkt zowel voor professionele als voor particuliere klanten. Zo kunt u hen bijvoorbeeld inhuren om een bubbelbad op zijn plaats te hijsen. Vooral in een rijhuis of een halfopen bebouwing kan het soms lastig zijn om het gevaarte op zijn plaats te krijgen. Dankzij een hijskraan van deze specialist, is de klus zo geklaard. Tevens verkleint u hierdoor de risico’s die bij dergelijke operaties komen kijken. Denk maar aan de beschadiging van het bubbelbad zelf, of schade aan de omgeving wanneer het object niet op de juiste manier wordt verplaatst. Andere populaire werkzaamheden zijn het uitgraven van een zwembad- of vijverput, het takelen van een zwaar voorwerp of het plaatsen van een betonnen regenput.

https://www.stigherthogs.be/

Gerelateerde artikelen

Een architectenbureau uit Antwerpen en omgeving kiezen

Full stack web developer

Voor wie is een Ayahuasca ceremonie geschikt?