Planet Ads
Image default
Bedrijven

Vlooien hond, daar moet je iets aan doen!

Je hond is je beste vriend. En dus wil je hem zo veel mogelijk bij je in de buurt hebben. Je wilt met hem knuffelen, met hem wandelen en misschien slaapt de hond wel bij jou op bed. Maar wat nu als je vlooien hond ontdekt? Dan kan het zomaar zijn dat je ineens heel vies van hem wordt. Al die kriebelbeestjes, je krijgt al jeuk als je er aan denkt! Vlooien hond zijn nu goed te behandelen. Je kunt kiezen uit verschillende middelen. Zo is er een spray tegen vlooien honden, maar er zijn ook pipetjes met een middeltje dat je aanbrengt in de nek van je hond. En er is natuurlijk nog altijd de oude, vertrouwde vlooienband. Het maakt niet erg uit wat je gebruikt, als je maar van die vieze vlooien af komt!

Vlooien hond bestrijden door te kammen

Nadat je je hond hebt behandeld door bijvoorbeeld een pipetje met vloeistof leeg te knijpen in de nek van je hond, zul je even pas op de plaats moeten doen. Is de vloeistof volledig opgedroogd, dan kun je er eens goed voor gaan zitten en je hond kammen met een fijne kam. Je zorgt er zo voor dat je vlooien en neten (de eitjes van de vlooien) verwijdert uit de vacht van je hond. De vacht van je hond moet daar wel voor geschikt zijn.

Maak ook de omgeving ook goed schoon

Vlooien nestelen zich graag op warme plaatsen. Ze kunnen zich een tijd in leven houden in de hondenmand, in die fleecedeken op de bank en natuurlijk in je dekbed. Het is dus slim om al deze zaken goed schoon te maken en, waar mogelijk, heet te wassen. Hierdoor voorkom je dat je vlo-vrije hond weer vol vlooien komt te zitten zodra hij op zijn plaats gaat zitten. Wil je er zeker van zijn dat je iedere vlo en iedere neet te pakken hebt? Gebruik dan speciale omgevingsspray. Deze is niet schadelijk voor je hond, maar vlooien zullen een spray niet overleven.

Bestel bestrijdingsmiddelen online

Het is niet alleen vies, dat gekrioel van vlooien, het kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid van je hond. Het is dus zaak dat je die vlooien hond goed bestrijdt. Dat doe je door de bestrijdingsmiddelen gewoon online te bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk. Je kunt van ieder product precies lezen wat de toepassing is en hoe je ermee om moet gaan. Zo zorg je voor het beste resultaat: geen vlooien meer in huis!

Gerelateerde artikelen

tandarts of kaakchirurg?

Niet altijd even flexibel

Koeling, horeca koeling, koelcel te koop of frigobouw in het bedrijf