Planet Ads
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe in te loggen op je Teletnet webmail

Wanneer je, voor het gebruik van internet, telefonie en televisie, een abonnement neemt bij een provider, krijg je hier meestal een account voor webmail bij. Dit is ook het geval indien je klant wordt bij Telenet.

Het feit alleen al dat deze account voor webmail gratis wordt toegekend vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is een pluspunt. Hier komt bij dat er aan webmail van Telenet nog voordelen vast hangen. Zo geniet je van onder andere volgende extra’s :

  • Je kan je webmail personaliseren

  • Je beschikt van meet af over een grote opslagruimte

  • Je kan mails van diverse e-mailadressen laten toekomen op je webmail bij Telenet

Er zijn nog een aantal positieve punten, maar deze ontdek je best al doende.

 

Hoe log je in bij Telenet webmail?

Voor je alle pluspunten van je webmail bij Telenet kan ontdekken, moet je natuurlijk eerst inloggen om toegang tot je account te krijgen.

Gelukkig kan je op zeer simpele wijze inloggen. Wanneer je klant wordt, kent Telenet je automatisch een e-mailadres met wachtwoord toe. Om in de mailomgeving terecht te komen, volstaat het om naar de website van Telenet te surfen. Op de homepage van Telenet aangekomen, kan je vervolgens rechts bovenaan kiezen voor Webmail. Nadat je hierop geklikt hebt, kom je terecht bij het inlogscherm. Daar vul je je wachtwoord en e-mailadres aan, je klikt op ‘aanmelden’ en je bent vertrokken!

Wachtwoord of e-mailadres vergeten? Geen probleem, hier is een oplossing voor voorzien in het inlogscherm. Je klikt op ‘vergeten’ en krijgt zo nieuwe inloggegevens toegekend.

Op die manier krijg je steeds, onder alle omstandigheden, snel en gemakkelijk toegang tot je e-mail!

Gerelateerde artikelen

Voor iedereen wat wils in deze rc shop

Volg de verhaallijn en los de puzzels op in een unieke escape game

Wat kan de nieuwe generatie 3d pennen?