Planet Ads
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke kledij doe ik aan tijdens een ballonvaart Antwerpen?

C-Air ballonvaart Antwerpen raadt steeds aan om vrijetijdskledij aan te doen tijdens een ballonvaart. De temperatuur is in de wolken hetzelfde als de temperatuur op de grond. Het is dus niet kouder of warmer in de lucht dan op de opstijgplaats. Uiteraard gaan onze ballonvlucht vooral s’morgens en s’avonds door.

Als je bij C-Air ballonvaarten een ochtendvaart hebt geboekt, dan raden wij aan om verschillende lagen aan te doen. Een ballonvaart tijdens de ochtend gaat door één uur voor zonsopgang, waardoor de temperaturen normaal gezien stijgen tijdens en na de ballonvaart. Een avondvaart met een warme luchtballon gaat door twee uur voor zonsondergang. De temperaturen zullen dus waarschijnlijk dalen tijden de ballonvlucht en na de de vlucht. Zowel bij een ochtendvaart als tijdens een avondvaart wordt er na de ballonvaart nog een hapje en drankje aangeboden.

De extra kledingstukken mag je uiteraard meenemen tijdens de ballonvlucht Antwerpen. Ook onze volgwagen kan extra kledingstukken opbergen tot na de vaart. Verder raden wij aan om een lange broek aan te doen, dus geen korte rokken of shorten. Het is vanuit C-Air ballonvaart geen verplichting, maar wij landen soms in grasvelden met hoog gras. Verder ben je met de juiste kledij ook beschermd tegen teken of andere obstakels. Heb je interesse in een cadeaubon boven Antwerpen neem even contact op.

Welke schoenen doe je best aan tijdens een ballonvaart?

Ons bedrijf raadt aan om steeds dichte schoenen aan te doen. We landen soms in hoog gras of in niet comfortabele landschappen. Met het aandoen van dicht schoensel ben je beschermd tegen teken en andere obstakels. Ook schoenen met hakken raden wij ten sterkste af. Een ballonvaart Antwerpen is redelijk avontuurlijk, waardoor je eigenlijk vanaf de landingsplaats in contact komt met grasvelden. Ook voor het instappen in de mand is dit vaak iets moeilijker dat met dicht schoensel. Het enige wat verboden is tijdens de ballonvlucht zijn teenslippers. Tijdens de landing is er steeds een mogelijkheid dat wij enkele malen zacht tegen de grond te botsen, waardoor je met je tenen naar voor schuift. Er is dan een mogelijkheid dat dit kwetsuren kan opleveren. Wij vinden veiligheid op alle vlakken belangrijk, waardoor wij teenslippers verbieden tijdens een ballonvlucht boven Antwerpen.

Wat mag ik meenemen tijdens het ballonvaren

Je mag een gsm, handtas, rugzag, fotocamera en andere materialen meenemen tijdens het ballonvaren. De materialen mogen wel niet te groot zijn, zodat er geen beperking is voor de andere passagiers. Het moet ten allen tijden comfortabel blijven voor jezelf en de andere passagiers. C-Air is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan deze materialen. Je mag deze steeds meenemen op eigen risico. Het is verder geen enkel probleem om foto’s te maken tijdens het ballonvaren. Tijdens de vlucht kan je ook steeds je materialen opbergen in onze volgwagen of bij eventuele eigen volgers.

https://www.cair-ballonvaart.be

Gerelateerde artikelen

Speeddating doe je via datingbureau www.speeddating-belgie.be

Hoe in te loggen op je Teletnet webmail

Hoe bestrijd je fruitvliegen