Planet Ads
Image default
Bedrijven

Kies voor meer veiligheid door een Stackdoor aan te schaffen

Bent u al bekend met een Stackdoor? Dit is een innovatief en gepatenteerd stapelhek/rolhek waarmee u puien en entrees kunt beveiligen. Het paneel wordt niet meer omhoog getrokken, maar opgestapeld tot een compact pakket aan liggers. Oftewel, veel efficiënter. U vraagt zich wellicht af of het ook voor uw onderneming interessant is? Dat is het zeker. Of het nu om een onderneming in de retail of parkeergarages gaat, alle openbare plekken dienen na sluitingstijd goed afgesloten te worden. U wilt toch ook niet dat uw inboedel de volgende ochtend verdwenen is of dat er een gedeelte vernield is.

Waarom kiezen voor een Stackdoor?  

U weet nu dat een Stackdoor meer veiligheid biedt. Maar er is meer. Zo oogt een Stackdoor veel mooier en zijn er geen beperkingen betreft de vorm. Of uw pui nu rond of in een hoek loopt, voor elke situatie is er een Stackdoor. Daarnaast zijn de Stackdoors in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en gecertificeerd volgens de EN-1627. Kiest u voor deze sterke oplossing? Schakel dan een specialist als Dujardin in. Al jarenlang voorzien zij allerlei ondernemers van optimale veiligheid. Kom meer te weten over de voordelen van een Stackdoor door contact op te nemen met deze specialist.

Laat een Stackdoor op een deskundige wijze monteren en installeren

Wanneer u een Stackdoor heeft aangeschaft wilt u natuurlijk wel dat deze op een juiste wijze gemonteerd wordt. Ook hiervoor schakelt u de vakmannen van Dujardin in. Zij weten precies hoe de Stackdoor gemonteerd moet worden. Dujardin beschikt over eigen vervoersmiddelen waardoor de installatie snel en deskundig uitgevoerd wordt. Maar ook na de installatie staan deze vakmannen voor u klaar. Mocht er bijvoorbeeld een calamiteit plaatsvinden of is uw Stackdoor onverwacht kapot gegaan? Maak gebruik van de 24/ servicedienst en uw veiligheid is weer gegarandeerd. Wist u dat deze specialist ook diverse oplossingen voor particulieren aanbiedt? Denk bijvoorbeeld aan kluizen en sloten.

Gerelateerde artikelen

Behanger inhuren in Enschede

Wateroverlast voorkomen met afdichtingen van uitstekende kwaliteit

Een grafsteen ontwerpen doet u eenvoudig online