Planet Ads
Image default
Bedrijven

Uw leverancier voor de beste verpakkingsprojecten

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een leverancier die u kan helpen om de meest optimale verpakkingsprojecten te bekomen? Heeft u nood aan een transportband om uw producten sneller doorheen de werkplaats te vervoeren of bent u op zoek naar een palletiseermachine voor uw producten? Dankzij GilPack uit Kontich hoeft u niet verder te zoeken naar een goede zakenpartner! Dit bedrijf is al sinds 2001 actief in de sector en werkt samen met topmerk LanTech voor hun machines. Als toeleverancier staan zij in voor de levering, installatie, onderhoud en herstelling van de machines die u bij hen aankoopt. Ontdek meer over hun service.

Uitstekende service en begeleiding bij deze leverancier

Voor de beste machines, van traymakers tot een palletiseermachine, bent u bij deze expert aan het juiste adres. Als leverancier helpen ze u niet alleen bij de levering en installatie van de machines in uw verpakkingsprojecten, maar ze bieden u ook professioneel advies aan. Een automatisatieproces is een serieuze investering en u wilt dus natuurlijk zeker zijn dat u de correcte machines voor uw producten aankoopt. De experts van dit bedrijf komen bij u langs om uw productieproces te analyseren en geven advies over waar en hoe u bepaalde aspecten kan automatiseren. Automatiseren houdt in dat u repetitieve taken, zoals dozen plooien, sluiten en stapelen, overlaat aan robots en machines. Op die manier kan u uw werknemers inzetten voor taken waar bij nagedacht moet worden, bespaart u veel tijd en kan u dagelijks meer producten uitsturen naar hun eindbestemming. Zeker een palletiseermachine komt hier heel handig van pas, omdat deze aangepast kan worden aan verschillende afmetingen van paletten en dozen.

Volg advies vol expertise en ervaringsdeskundigheid

Hoewel GilPack in Kontich gevestigd is, hebben zij klanten over heel België, Luxemburg, Nederland en Noord-Frankrijk. Denk hierbij aan grote namen zoals Lutosa, FujiFilm, Agfa, Colruyt en Lutti. U bent dus zeker in goede handen bij deze leverancier wanneer u een oplossing zoekt voor bepaalde verpakkingsprojecten in uw bedrijf. Bekijk hun aanbod op hun website en maak meteen een afspraak!

https://www.gilpack.be