Planet Ads
Image default
Bedrijven

Niet altijd even flexibel

Misschien heeft u het al in de gaten gehad, maar bedrijven vinden het fijn om te profiteren van Nederland. We hebben het hier over grote internationale bedrijven als Starbucks die genieten van Nederland zijn legale mogelijkheden om minder belasting te kunnen betalen. Dit gaat bijvoorbeeld door een bedrijf onder een vorm van een stichting te vestigen. Hoewel de spelletjes legaal zijn worden ze niet gewaardeerd door de bevolking en andere landen. Naast dat Nederland aantrekkelijk is voor grote internationale bedrijven kent het weinig groei op gebied van grotere bedrijven. Nederland is erg ondernemend terwijl de grotere spelers er steeds vaker mee stoppen. Uit cijfers van het Centraal bureau van de Statistiek is te lezen hoe in de laatste jaren enkel het aantal kleine ondernemingen toeneemt terwijl de middel en grote bedrijven langzaam verdwijnen.

 

Nederland lijkt dus een heel erg ondernemend land. We staan te popelen om een onderneming te starten, ook al is het dan een eenmanszaak. Vooral de eenmanszaken zien een grote stijging. Werken we nou zo graag alleen? Is het nou zo ontzettend makkelijk om te ondernemen? Dat valt nog wel mee. Vooral de beginfases worden door enthousiaste ondernemers onderschat. De werkdruk en werkritme wordt onderschat. Wanneer je denkt eindelijk alles soepel te hebben lopen wordt je vervolgens weer uit een vergadering gebeld of iets anders wat je directe aandacht verlangt. 

 

Een telefonische oproep is een makkelijk voorbeeld van een activiteit dat hoge urgentie kent, maar eigenlijk niet zo ontzettend belangrijk is. Deze taak kan namelijk door iedereen uitgevoerd worden, maar kan niet genegeerd worden. Een mailtje zou bijvoorbeeld nog een paar enkele uren uitgesteld kunnen worden. Omdat beginnende ondernemers ook nauwelijks het budget hebben om een extra personeelslid in te huren deze taak uit handen te nemen worden ze vaak gedwongen de taak zelf uit te voeren. Dat kan flink lastig zijn als je constant je aandacht moet wisselen. Wel is het natuurlijk mogelijk om het altijd uit te besteden aan een telefoonservice als www.antwoordservice-telefoonservice.nl en bent er dan ook in een keer vanaf. Maar u kunt ook proberen te werken aan uw flexibiliteit, mogelijkheid om sneller te kunnen wisselen tussen taken.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/

Gerelateerde artikelen

no cure no pay incassobureau

Wateroverlast voorkomen met afdichtingen van uitstekende kwaliteit

Een optimale veiligheid op de werkvloer met een elektrische hijslier