Planet Ads
Image default
Bedrijven

no cure no pay incassobureau

Incassobureau No Cure No Pay

Actief zijn zijn ze overal, die MKB ondernemers.  In de detailhandel, de industrie, de visserij, etc. etc. Soms is het bedrijf opgericht door een familielid. Een familiebedrijf noem je een dergelijke onderneming .  Deze bedrijven kunnen al tientallen zo niet honderden jaren oud zijn. In de loop van de jaren kunnen dan allerlei problemen de kop opsteken. De laatste decennia hebben boeren bedrijven het bijvoorbeeld vervolgens erg lastig gehad. Europese wetgeving heeft er voor gezorgd dat veel boeren in de problemen kwamen. Het voortzetten van het bedrijf is daarna problematisch, er zijn geen opvolgers. De crisis veroorzaakte dan ook veel probleemgevallen onder de MKB ondernemingen. Betalingen van hun facturen blijven daarna langer open staan. Hierdoor raken daarna veel bedrijven in de problemen. Incassobureau No Cure No Pay inschakelen is daarop ook geen onverstandige keuze.Een lening van de bank kan daarop voorkomen worden.

Zijn debiteur kan dan failliet gaan.  Degene die vervolgens als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.

De meeste incassobureaus werken daarom op No Cure No Pay basis. 

Als er niets geïncasserd wordt dan heb je vervolgens ook geen kosten.

Kleine bedragen zijn vervolgens doorgaans geen probleem. Dossierkosten worden dan meestal niet meer berekend.

Indien er daarop niet betaald wordt, kan er een gerechtelijke procedure opgestart worden.  Een betaling kan op die manier wellicht geforceerd worden. Beslaglegging op een voertuig is daarop ook mogelijk.  De kosten voor procederen zijn de laatste jaren wel fors omhoog gegaan.

Is de debiteur dan verhuisd. Een goed incassobureau voert dan direct een gedegen adresonderzoek uit. Een goed incassobureau berekent hiervoor dan verder geen kosten.

Je kan ook je gehele debiteurenbeheer aan Een gerechtsdeurwaarderskantoor uitbesteden.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.   Het incassokantoor  berekent hier soms wel en soms geen kosten voor.

Via de website van een Incassobureau No Cure No Pay een openstaande factuur aanbieden

Wanneer het bedrijf daarop heeft besloten. Dat hij zijn bon daarop gaat laten incasseren. De factuur moet dan worden ingediend bij de incassospecialist. Je kan dit bij een goed incassobureau dan online regelen. Online moeten dan gegevens ingevuld worden. De factuurgegevens moeten ook worden ingevuld. Vervolgens gaat de gerechtsdeurwaarder daarna met het dossier aan de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur betalen. Dit moet daarop via de Wet Incassokosten gebeuren. Wordt de bon door de schuldenaar  daarna alsnog betaald. Dan vind doorgaans snel een afrekening met de onderneming plaats. Wordt er vervolgens niet betaald door de schuldenaar. Dan bestaat de mogelijkheid om de schuldenaar  via de rechter aan te pakken.   De kosten hiervoor kunnen hoog oplopen. Dus dit moet altijd goed overwogen worden.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html

Gerelateerde artikelen

Uw airco zelf installeren in regio Lokeren

Sneller naar de bal op de squashbaan | Quality Squash Stores

Een rieten dak